lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jednotka medzi vodkami, Nicolaus Extra Jemná – Striebrom filtrovaná vodka, dostala nový, štýlovejší dizajn

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 22.8.2015
späť
Späť

Poslať
 

Najpredávanejšia slovenská vodka, Nicolaus Extra Jemná Vodka, prišla na slovenský trh s ďalšou z rady inovácií, ktoré ponúka svojim konzumentom. Tentoraz, po štyroch rokoch, prešla redizajnom obalu a na trhu je dostupná so štyrmi vylepšeniami. Okrem redizajnu celej rady Extra Jemnej ako aj ochutených vodiek, Nicolauska rozširuje svoje portfólio novinky. V 0,5l fľaši prináša dve najobľúbenejšie príchute – limetkovú LIME a brusnicovú CRANBERRY

 

Extra jemná – striebrom filtrovaná Nicolaus vodka sa ešte viac približuje svojim konzumentom. Aktuálne sa pýši modernejším a štýlovejším dizajnom, čo značke pridáva na prémiovosti. Ak by sme išli postupne od uzáveru až po dno fľaše:

 

Prvou novinkou je prémiovejší uzáver s vylepšeným embosovaným logom, ktoré je vyleštené tzv. “brushing” efektom a tak dosahuje 3D a zároveň blyštiaci sa efekt striebra. Ďalšou výraznou zmenou je ikonická fľaša obľúbenej Nicolausky, ktorá si zachováva svoje typické rozpoznateľné kontúry, má však sebavedomejšie ramená a získava elegantnú štíhlosť. Veľmi výraznou zmenou je pečať kvality, ktorá spolu s logom Nicolaus tvorí jeden harmonický celok. Korporátny Mikuláš v logu dostal oveľa reálnejšiu tvár. Z abstraktného, skôr mýtického deduška je dnes Mikuláš s oveľa  ľudskejším a priateľskejším charakterom.

 

Posledná novinka je úzko spätá s kvalitou výrobného procesu. Filtrácia prebieha cez 24 špeciálnych kaskádových filtrov z aktívneho striebra

a v kombinácií s krištáľovo čistou tatranskou vodou Nicolauske dáva tak preukázateľne ešte jemnejšiu chuť a vôňu. Na novej etikete je tento proces zvýraznený označením striebrom filtrovaná, ktorá má najnovšie striebornú farbu reflektujúcu tento výrobný proces.

 

Na novej fľaši naďalej zostáva pre mladú cieľovú skupinu obľúbená termocitlivá vločka, ktorá sa nachádza na bočnej strane etikety a pôsobí ako indikátor správneho vychladenia. Vločka  mení svoju farbu domodra vždy, keď je Nicolaus Extra Jemná Vodka správne vychladená.

 

„Úspech Nicolausky sa ukrýva jednoznačne v inováciách, ktoré uplatňujeme ako v oblasti výrobného procesu, tak aj v distribúcií. Svoju pozíciu medzi konzumentami si získava predovšetkým svojou extra jemnou chuťou a vôňou, za ktorou sa ukrýva unikátna filtrácia striebrom. Zmena dizajnu fľaše je prirodzenou súčasťou vývoja a my sme radi, že môžeme našim konzumentom priniesť ich obľúbený nápoj v novom, ešte štýlovejšom dizajne,“ uviedol Senior brand manažér spoločnosti St. Nicolaus Andrej Môťovský.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!