lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
#P8NocnySvet – Čaro nočnej fotografie vo veľkej letnej súťaži

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 10.7.2015
späť
Späť

Poslať
 

Na Slovensku a v Českej republike bol spustený fotografický projekt #P8NocnySvet, ktorého cieľom je preveriť kvalitu fotografií zachytených smartfónmi. Hlavnou súčasťou projektu je súťaž pre širokú verejnosť o atraktívne ceny (smartfóny Huawei P8, workshopy, výhra 3 600 Eur či zájazd do Číny) a záverečná vernisáž víťazných snímkov. Projekt zameraný na nočnú fotografiu prebieha v čase od 7.7. do 9.9.2015 a je realizovaný pod záštitou Asociácie profesionálnych fotografov ČR a za podpory spoločnosti Huawei.

 

V súvislosti s popularitou amatérskeho fotografovania, s nárastom kvantity vytvorených snímkov a s čím ďalej väčšou obľubou fotenia so smartfónmi bol v Českej republike a na Slovensku odštartovaný projekt #P8NocnySvet. Jeho cieľom je prostredníctvom súťaže a záverečnej vernisáže dokázať, že fotenie so smartfónmi má rovnako svoje kúzlo a kultúru a že vďaka kreativite a nadšeniu jednotlivcov je možné prostredníctvom týchto prístrojov rovnako vytvoriť umelecké diela.

 

Súťaž zameraná na nočnú fotografiu

Fotografická súťaž zameraná na nočnú fotografiu prebieha v čase od 7. júla do 9. septembra 2015 a je určená širokej verejnosti. Počas projektu sa uskutočnia taktiež workshopy s profesionálnymi fotografmi, ambasádormi (garantmi) súťaže a toto všetko vyvrcholí v druhej polovici septembra záverečnou akciou v Prahe, v rámci ktorej sa uskutoční aj vernisáž víťazných fotografií s menami ich autorov. Zároveň dnes začína najväčší hudobný festival na Slovensku, Bažant Pohoda, kde sa môžete taktiež zapojiť priamo do súťaže a vyhrať ďalší Huawei P8. Viac informácií sa dozviete priamo v stánku Huawei Sport Zone.

 

Hlavná výhra 3 600 Eur alebo zájazd do Číny

Účastníci súťaže môžu vyhrať množstvo cien. Začínajúc najnovšími smartfónmi Huawei P8 a elektronickým príslušenstvom, cez účasť na workshopoch profesionálnych fotografov a na záverečnej akcii spojenej s vernisážou najlepších súťažných fotografií, až po hlavné výhry: finančnú odmenu 3 600 Eur alebo zájazd do Číny.

 

Podmienky súťaže

Súťaže sa môže zúčastniť úplne každý, kto splní nasledujúce podmienky: pôjde o nočnú fotografiu vytvorenú smartfónom na niektorú z troch nasledujúcich tém: mesto a architektúra v noci, príroda v noci, pohyb a performance v noci (nočný život, festivaly, kluby). Súťažné fotografie je možné nahrať prostredníctvom webu www.P8NocnySvet.sk, sociálnych sietí Twitter a Instagram alebo nahratím na Facebookové stránky projektu, vždy s hashtagom #P8NocnySvet. Počat súťažných fotografií na jedného súťažiaceho nie je obmedzený.

 

Partneri, garanti a sponzor projektu

Projekt je realizovaný pod záštitou Asociácie profesionálnych fotografov ČR, v spolupráci s mediálnymi a inými partnermi a za podpory spoločnosti Huawei. Ambasádormi súťaže sú profesionálni fotografi Adolf Zika, David Kraus, Tereza z Davle a Zdenko Hanout.

 

Viac informácií a celom projekte, pravidlách súťaže a výhrách nájdete na www.P8NocnySvet.sk

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!