lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nízkokalorické stolové sladidlo DiaChrom

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 28.6.2015
späť
Späť

Poslať
 

DiaChrom je nízkokalorické stolové sladidlo, ktorého najväčšou prednosťou je to, že vedľa sladiacej zložky obsahuje naviac biochemicky vysoko aktívny glukózotolerančný faktor.

 

Súčasťou tohto faktoru je trojmocný chróm, ktorý sa zapája do mechanizmov vedúcich k zachovaniu normálnej hladiny glukózy v krvi. Chróm súčasne prispieva k zachovaniu normálneho metabolizmu makronutrientov, teda nielen cukrov, ale aj bielkovín a tukov. Má tiež vynikajúcu chuť veľmi podobnú cukru a bez nepríjemných pachutí.

 

DiaChrom je vhodný v rámci diétnych opatrní pri ochoreniach akými sú cukrovka alebo vysoký cholesterol. Nie je však určený len pre diabetikov, ale aj pre všetky osoby, ktoré z akýchkoľvek dôvodov obmedzujú príjem cukru v potrave a chcú sladiť zdravo.

 

DiaChrom 600 obsahujem 600 tabliet, každá tabletka má sladivosť odpovedajúcu cca 4,4 g cukru (veľka kocka cukru) ale má o 96,6% nižšiu kalorickú hodnotu.

Energetická hodnota 1 tabletky je iba 3,3 kJ (0,77 kcal). Orientačná cena 10,00 euro.

 

 

DiaChrom so sukralozou

 

Jedná sa o nízkokalorické stolové sladidlo novej generácie, ktorého sladiacou zložkou je sukralóza. Sukralóza je vyrobená z cukru, chutí ako cukor, ale nemá žiadnu kalorickú hodnotu a nepodporuje vznik zubného kazu. Je stabilná pri vysokých teplotách, preto je vhodná nielen na sladenie nápojov, ale aj k pečení a zaváraní bez akýchkoľvek obmedzení (je možné ju používať v kombinácii s práškom do pečiva alebo jedlou sódou.

 

 

 

DiaChrom so steviolglykosidy

 

DiaChrom so stéviou obsahuje ako sladiacu zložku steviol-glykozidy, čo sú extrakty z listov rastliny Stévia rebaudiana Bertoni, poskytujúci zdravú prírodnú alternatívu za repný cukor. Navyše je obohatený o špeciálne biochemicky vysoko aktívny komplex (označovaný ako glukózotolerančný faktor, GTF), ktorého aktívnou zložkou je trojmocný chróm, ktorý sa podieľa na zachovaní normálnej hladiny glukózy v krvi.

 

www.diachrom.com

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!