lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako ju požiadať o ruku a vybrať prsteň

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 22.4.2015
späť
Späť

Poslať
 

Ak si myslíte, že zásnuby a žiadosť o ruku sú už dávno prežitkom, ste na omyle! Každá žena sa túži vidieť v svadobných šatách s obrúčkou na prste a aspoň na chvíľu si pripadať ako princezná z rozprávky. Páni, ak si myslíte, že práve ONA by mala byť tá, s ktorou prežijete život, neváhajte a žiadajte! Dámy, pokiaľ sa vaši partneri ešte nerozhýbali, dajte im prečítať tento článok!

 

 

Pár tipov na to, ako požiadať o ruku svoju polovičku

·      Ak neviete ako jej to správne povedať prepíšte jej v telefónnom zozname vaše meno na: "vezmeš si ma láska?". Skvelý osvedčený a originálny typ pre mužov, ktorí svoje city nevedia dať najavo.

·      Počas spánku jej nasaďte na ľavú ruku zásnubný prsteň. Ak sa preberie čakajte reakciu. Nezabudnite na jej obľúbené kvety a skvelé raňajky.

·      Vezmite ju na miesto kde ste ju prvýkrát stretli či  pobozkali. Chvíľa nostalgie má veľmi hlboký význam.

·      Reklamná plocha je miesto kde sa môžete vyjadriť. Čím je nápad výnimočnejší, tým viac je výnimočnejšia vaša spoločná chvíľa.

 

 

Viete ako vybrať snubný prsteň?

Veľkosť prsteňa

Zistiť veľkosť prsteňa vašej nastávajúcej dnes už nie je žiadny problém. Môžete si obvod premerať na základe jej prsteňov v šperkovnici. Tento prsteň sa nosí na prstenníku ľavej ruky. Po svadbe sa dáva dole a žena si ho odloží. Mnohé však tento prsteň dole nedávajú a nechávajú si ho na ruke po celý život. Ak má vaša polovička radšej extravagantnejší kus môžete jej kúpiť prsteň s väčším kameňom. Pokiaľ je nežná romantička uprednostnite jednoduchý klasický prsteň s jemným kameňom. Pre luxusnejšie typy žien sú pripravené diamantové prstene. Nájdete aj prstene s liečivými kameňmi. 

Cena prsteňa

Tak ako všade aj pri týchto prsteňoch platí "čím drahší tým lepší". Je to samozrejme bežné, pretože čím viac drahých kameňov v ňom nájdete, tým je vyššia cena. Ak to rozpočet nedovoľuje nemusíte sa trápiť, pretože klasické jednoduché prstene sú skvelou voľbou. Farebné diamanty pôsobia luxusne a draho. Väčšinou ich kúpu uprednostnite pre luxusné ženy. Tým extravagantnejším môžete dopriať masívnejší kameň. Voľba je len na vás. Nech v ňom pocíti všetku vašu lásku.

Spoznajte jej štýl

Každá žena má svoj štýl či už v móde, alebo šperkoch. Určite sa jej nebude páčiť každý prsteň z ponuky. Preto je potrebné poznať jej šatník a šperkovnicu. Ak ju poznáte dobre, nebude to žiaden problém. Väčšinou tu platí stará dobrá klasika zo zlata - veľmi významný drahý kov. A taktiež v móde nikdy nebude považované za nemoderné. Medzi najlepšiu výhodu zlata patrí to, že sú večné, moderné a lesklé. Dnes máte na výber niekoľko druhov zlata. Medzi veľmi obľúbené patrí ružové zlato. Vyberajte taký prsteň, pri ktorom si budete istý, že sa jej na ruke bude páčiť. Vychádzajte z jej šatníka, štýlu oblečenia a nenápadne si detailne prezrite jej miesto, kde si odkladá šperky. Už na základe jej povahy môžete zistiť z akého materiálu a vzoru ohromíte jej srdce. Ak ma nejakú alergiu na zlato môžete uprednostniť platinu, alebo strieborné prstene.

 

 

Vzácne kamene

DIAMANTY - takéto šperky nikdy nezhoria, nezničia sa, ani sa nepoškriabu. Pre ženy sú neodolateľnou súčasťou ich života. Takéto šperky sa darujú z generácie na generáciu a tým pádom získavajú ešte viac na svojej rodinnej hodnote. 


FAREBNÉ DIAMANTY - v súčasnej móde sú farebné diamanty čoraz viac preferované u žien. Dávajú prsteňom šmrnc a neodolateľnú krásu. Sú spestrením outfitov. Medzi najobľúbenejšie patria ružové, červene. No ani modrá, zelená, hnedá farba neostáva nepovšimnutá. Výber farby je vec vkusu súčasného, alebo budúceho majiteľa.


DRAHOKAMY - najväčším klenotom bývajú drahokamy spojené s diamantmi. Sú extravagantné, nádherné, žiarivé. Nájdete naozaj veľkú ponuku krásnych skvostov. Veď sami sa presvedčte či ulahodia vaším očiam. Medzi veľmi obľúbené patria drahokamy, ktoré majú aj perlu.

www.izlato.sk.

 

 


Diskusia k článku:

Skúšali ste už niekto túto stránku?? boli ste spokojní? Ja by som rád vybral prsteň pre svoju polovičku a rád by som sa uistil, či je kúpa cez internet spoľahlivá :)
Neregistrovaný - Marcel, 18.6.2015 23:24, relly(`na`)centrum.sk
my sme zo stranky izlato.sk kupovali obrucky a sme spokojni, podla mna sa pri tejto stranke nemas coho bat, pani na infolinke bola velmi mila a myslim ze an is reklamaciou by si u nich nemal problem
Neregistrovaný - mary, 22.6.2015 17:26, mary.r(`na`)zoznam.sk
Výber prsteňa je naozaj dôležitý...určite sa nechám týmto článkom inšpirovať :)
Neregistrovaný - Andrej, 23.6.2015 09:30, mram(`na`)centrum.sk
pri vybere prstena treba dat naozaj pozor hlavne na velkost,cas na zapojenie kreativity pre chlapov no...vela stastia
Neregistrovaný - Ajka, 6.8.2015 20:58, ajka3004(`na`)azet.sk
S výberom naozaj držím palce, je to jedna s najzodpovednejších úloh...mne naštastie prsteň z izlata sadol a nosím ho dodnes...
Neregistrovaný - Ria, 13.8.2015 17:23, mary1641995(`na`)azet.sk
no kiezby pred zásnubami tento clanok videl mój dnes uz manzel :D mne prsten nesadol, takze nakoniec sme vyberali spolu :)
Neregistrovaný - Martina, 25.8.2015 12:47, Mata.O(`na`)zoznam.sk
Ono je to najhoršie ak prstienok nesadne... Kamarátovi som tiež pomáhala vyberať prstienok, pretože mne sa zmestia kamoškine prstienky na ruku. Vyberali sme z rôznych e-shopov, ale nakoniec sme zostali u obrucky-rydl.sk a fakt tam mali podarené kúsky :) Nakoniec som mu poradila, nech kúpi taký jednoduchý s malým briliantíkom, pretože Katarína nie je tip, ktorý by nejako extra túžil po nabúchanom prsteni, s ktorým sa každú chvíľku niekde zaškrabne a pod.
Neregistrovaný - sara, 8.12.2015 21:24, ashleysara(`na`)azet.sk
Ten typ s prepísaním mena v telefóne je zaujímavý, ale horšie uskutočniteľný, ak má priateľka pin :) to sa tam človek nedostane a možno by som sa bála, či z toho nezvnikne hádka. A ak by som sa zobudila s prsteňom na ruke, tak je dosť možné, že by som si ho ani nevšimla než by som sa poriadne prebudila. Myslím, že ak vezmete priateľku na dobrú večeru a doma v súkromí sa jej spýtate a alebo ju vezmete na obľúbené miesto, tak urobíte najlepšie :) Mňa priateľ požiadal o ruku kúsok od miesta, kde bývam ... na vrchole skál. Na tom mieste sme si dali prvýkrát pusu a mám to tam veľmi rada už od detstva, takže pre mňa má veľký význam. No čo vám budem rozprávať, strašne ma prekvapil a vôbec som to nečakala. Tiež ma dostal tým, že vybral prstienok, ktorý sa mi strašne páči - od Rýdla LOVE 34. Doteraz nezabudnem na tie jeho iskričky v očiach, keď ma o ruku požiadal a ja bez váhania povedala áno :)
Neregistrovaný - kikusa, 27.5.2016 15:49, kikusa_ki(`na`)azet.sk
Neviem koľko stál ten môj, ale jednoznačne je ten najkrajší aký som mohla dostať, pretože bol darovaný z lásky :) S manželom sme spolu už 1 rok a príde mi to ako včera, keď ma požiadal o ruku. Síce brilianty i diamanty sú krásne, ale aj zirkon je nádherný ) Už viem, pred akou úlohou stál môj manžel, keď kupoval zásnubný prstienok, pretože som surfovala a hľadala dokonalé manželské obrúčky a bola to strašne ťažká voľba. Nakoniec sme teda zvolili e-shop obrucky-rydl.sk, lebo sme od nich dostali okamžitú reakciu. Na všetky otázky som už našla odpovede na ich webe a už som sa spýtala len na také drobnosti typu, čo ak mi nebude sedieťalebo ak sa mi rozšíria či zúžia prsty ... Operátorka bola veľmi milá a ochotná zodpvoedať všetky moje otázky, čo je presne servis, ktorý mám rada a preto ma aj presvedčili na nákup u nich :)
Neregistrovaný - Veronika, 27.7.2016 20:55, veronika19291(`na`)gmail.com
Tiež mi manžel kúpil zásnubný prstienok od rýdla. Veľmi ma potešil. Neskôr mi prezradil že veľkosť môjho prsta zistil od mojej mamky. Myslím že muži majú asi najväčší problém pri kúpe práve s veľkosťou prstienka, keďže vkus svojej milej by mali po dlhšom čase už poznať. Dnes s tým ale nie je žiadny problém. Aj ak veľkosť nesadne, zlatníci sú prívetiví, a dokonca aj pri kúpe cez internet sú schopní prstienok v takomto prípade zmenšiť. Ale určite by som pri výbere na mieste muža išla do jednoduchších vecí. podľa mňa sa tým nikdy nič nedá pokaziť. :)
Neregistrovaný - Danka, 30.8.2016 21:46, uzumakidanielle(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!