lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nechajte na seba pôsobiť blahodárnu silu liečivých rastlín

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 19.12.2014
späť
Späť

Poslať
 

Weleda pristupuje od začiatku k človeku ako k celku. Zdravie každého z nás je závislé nielen na jeho fyzickej kondícii, ale aj na duševnej pohode. Výťažky z rastlín a éterické oleje sa starajú nielen o našu krásu, ale v podobe kúpeľa dokážu pomôcť napríklad pri prechladnutí, navodia dobrú náladu a uvoľnia naše zmysly. Počas chladných dní si vychutnajte blahodarný kúpeľ Weleda, alebo rozmaznajte chladom a vetrom trápenú pokožku telovým olejom. Tie sa postarajú, aby bola vaša pokožka zdravá, obsiahnuté éterické oleje vám pomôžu zrelaxovať unavenú myseľ.

Kúpele

Stačí pridať dve plné viečka do vane s teplou vodou a vaša kúpeľňa sa razom premení na oázu pokoja a pohody. Teplom sa aktivujú éterické oleje, prevoňajú vašu pokožku a zahalia vás do jemného oparu harmonizujúcej vône ihličnanov, ktoré uvoľňujú dýchacie cesty a pôsobia proti kašľu a pri prechladnutí. Po náročnom dni plnom práce a starostí sa môžete v pokoji ponoriť do levanduľového kúpeľa, ktorý zharmonizuje vašu myseľ. Bez stresu si urovnáte myšlienky a pripravíte svoje telo na odpočinok počas spánku. Levanduľa okrem iného dokáže pomôcť pri problémoch so spánkom, pretože upokojuje myseľ a prehlbuje spánok, ktorý je pre regeneráciu organizmu nevyhnutný.

 

 

WELEDA Ihličnanové zotavujúce kúpeľové mlieko

Uvoľňuje, upokojuje a harmonizuje svojou vôňou

Túto prísadu do kúpeľa si zamiluje každý, kto rád chodí do lesa. Vôňa čistých éterických olejov z ušľachtilých jedlí a smrekov vám pomôže urovnať myšlienky a upokojiť sa. Jej použitie je preto vhodné keď hľadáte vyrovnanosť a obnovu svojich síl. Výborne pôsobí aj pri kašli a prechladnutí. Ihličnanová prísada do kúpeľa sa stará o vašu pokožku rovnako ako všetky prípravky Weleda. Neobsahuje žiadne syntetické emulgátory, ktoré by pokožku vysušovali, alebo porušovali jej ochranný film, ani syntetické arómy, farbivá či konzervačné látky alebo penivé tenzidy.

 

WELEDA Levanduľové relaxačné kúpeľové mlieko

Upokojujúce a uvoľňujúce účinky

Snívate často o slnku pri Stredozemnom mori? Potom si určite obľúbite jedinečnú vôňu levanduľovej upokojujúcej prísady od Weledy. Doprajte si ju vo vani plnej teplej vody, uvoľníte sa a upokojíte svoje zmysly.

Prírodné éterické oleje z levandule, ktorá vyrástla na plnom slnku a teple vám dodajú harmonizujúce impulzy a pred spaním vám pomôžu zabudnúť na náročné chvíle uplynulého dňa.

 

Dni, kedy nebudete mať čas na kúpeľ

Dopriať si kúpeľ každý deň je časovo náročné. Ale pár minút denne hýčkať svoje telo by malo byť štandardom. Telové a masážne oleje Weleda sa starajú o vláčnosť pokožky a obsiahnuté vonné oleje, rovnako ako pri kúpeli, podporujú našu myseľ. Ak sa obávate, že by ste mali po nanesení oleja príliš mastnú pokožku, poradíme vám jednoduchý trik. Po osprchovaní alebo kúpeli ľahko osušte telo uterákom a olej vmasírujte do vlhkej pokožky. Krásne sa vstrebe a nezanechá mastný pocit.

 

WELEDA Nechtíkový masážny olej

Pre každodennú starostlivosť o citlivou pokožku celého tela

Jemný olej obohatený o príjemnú vôňu je vhodný na podporu funkcie pokožky aj ako masážny olej. Zlepšuje vláčnosť pokožky a zabraňuje jej vysušovaniu. Odporúčame ho najmä pre citlivú pokožku so sklonom k zápalovým prejavom. Olej preniká až do podkožného tkaniva a udržiava tak pokožku hladkú a jemnú.

Tip: Olej naneste do dlaní a pomocou jemných krúživých pohybov smerom k srdcu ho vtierajte do vlhkej pokožky.

 

WELEDA Ružový harmonizujúci olej

Exkluzívna starostlivosť, pokožku hýčka a harmonizuje

Tento exkluzívny olej je vhodný pre každodennú starostlivosť pre všetky typy pleti. Doslova hýčka pokožku vďaka obsahu rastlinného oleja zo semien divoko rastúcich ruží Mosqueta a dodáva jej hebký vzhľad a pružnosť. Zloženie obsahuje vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín a podporuje prirodzenú regeneráciu pokožky a jej prirodzenú funkciu.

Ľahký mandľový a jojobový olej udržiavajú vlhkosť a mäkko vás obklopia príjemným teplom a oživia vás. K tomu prispieva aj podmanivá vôňa éterického oleja z damascénskej ruže, ktorý má harmonizujúci účinok na celý organizmus.

Tip: Ak je pokožka veľmi suchá, pridajte pár kvapiek oleja do kúpeľa s prísadou Ružový harmonizujúci kúpeľ Weleda.

 

O Welede

Kozmetické prípravky Weleda sú vyrobené len z najčistejších dostupných prírodných surovín a sú držiteľom medzinárodného certifikátu prírodnej kozmetiky a biokozmetiky NATRUE. Komisia expert Brand Council programu Czech Superbrands udelila spoločnosti Weleda spol s.r.o. cenu Czech Superbrands Award 2014. Weleda sa tým zaradila do skupiny elitných značiek, ktoré môžu slúžiť ako príklad úspešného rozvoja a dynamického vylepšovania brand image.

Weleda v súlade s človekom i prírodou

Viac informácií vrátane zoznamu predajných miest nájdete na www.weleda.sk


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!