lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vianoce last minute s Centropen!

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 18.12.2014
späť
Späť

Poslať
 

Patríte medzi tých, ktorí si nákupy vianočných darčekov nechávajú na poslednú chvíľu? Do balíčkov môžete dať aj praktické a milé drobnosti, ktoré obdarovaný viac nepustí z ruky. A to doslova!

Pre najmenších

Kto chce urobiť radosť deťom, nemusí hneď siahať hlboko do peňaženky. Potešia ich často aj zdanlivo obyčajné veci, ako sú napríklad pastelky alebo fixky. Takýto darček vás nezruinuje a navyše podporí kreativitu a rozvoj fantázie dieťaťa. V tejto oblasti prišla na trh novinka od spoločnosti Centropen - Mini coulours s adaptérom. Jedná sa o sadu fixiek doplnených dômyselným nástavcom. A práve v ňom sa skrýva neobyčajnosť produktu. Špeciálny adaptér bol vyvinutý v spolupráci s pediatrami a odborníkmi. Svojim tvarom podporuje a trénuje tzv. štipkový úchop. Nazývame tak správny spôsob držania písacieho nástroja, ktorého osvojenie je kľúčové pri ďalších pokrokoch malých školákov. Deti sa tak hravou formou učia správne držať pero a predchádza sa nesprávnym písacím návykom, ktoré môžu mať neskôr za následok poruchy pri sústredení, bolesť ruky a dokonca i hlavy, potenie, či predčasnú únavu. Originálna pomôcka - Sada Training ball + Mini colours pre podporu správnych písacích návykov je vhodná najmä pre deti predškolského veku a prvého stupňa základných škôl. Stopa písma MiniMarker je široká 1-5 mm a obsahuje zdravotne nezávadný a vyprateľný atrament. Sadu možno kúpiť v papiernictvách a obchodných reťazcoch.

 

Pre školákov

Každé dieťa potrebuje pri svojej práci v škole kvalitné pero. Také ktoré mu perfektne sadne do ruky, dobre sa s ním píše, nerozpíja sa mu atrament a ktoré navyše aj „coolovo“ vyzerá. Presne také je TORNADO COOL! Žiakmi nesmierne obľúbené a spoľahlivé pero, ktorým na Vianoce potešíte každého školáka. Tento písací nástroj je vyrobený z dvoch materiálov, ktoré umožňujú jednoduché a ľahké použitie. Mäkké gumové ERGO držanie obsahuje masážne body pre zdravé písanie bez únavy. Pero píše ľahko, bez nutnosti tlačenia, vhodné je aj pre ľavákov a dysgrafikov. Modrý atrament je zdravotne nezávadný, rýchlo schne a možno ho vyzmizíkovať. Darujte deťom TORNADO COOL, alebo rovno celú sadu! Potešíte ich a povzbudíte pozitívny prístup k školským povinnostiam.

 

Pre majiteľov tabletov a dotykových telefónov – pre každého!

S nástupom moderných dotykových displejov do oblasti mobilnej komunikácie sa neustále rieši otázka ich efektívneho ovládania. Niekomu vyhovuje ovládanie prstom, iný  uprednostňuje na ovládanie dotykový stylus. Praktickým pomocníkom v tejto oblasti je špeciálny Tablet pen 2v1. Novinka od Centropen urobí pod stromčekom radosť každému, kto sa nevie odtrhnúť od svojho smartfónu, či tabletu. Navyše pero je skutočne multifunkčné. Jemný gumený hrot displej nepoškriabe a zaručí jednoduché a pohodlné ovládanie. Jeho druhá strana je vybavená tenkým atramentovým hrotom určeným na presné písanie, rysovanie a kreslenie. Hrot je ideálny napríklad pre nákresy konštruktérov a vďaka dokumentačnému atramentu dokonca aj pre oficiálne zápisy.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!