lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 4 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zažite výnimočné chvíle regenerácie s penami do kúpeľa Radox

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 13.12.2014
späť
Späť

Poslať
 

Každý z nás prežíva veľa stresujúcich a náročných dní, po ktorých sa potrebuje uvoľniť a oddýchnuť si. Čo zaručene pomôže v boji s únavou a prepracovanou mysľou? Vychutnajte si hrejivý relaxačný kúpeľ s penami do kúpeľa Radox, ktoré v sebe ukrývajú výnimočnú kombináciu mnohých neobyčajných kvetinových a bylinných vôní. Zoznámte sa tiež s niekoľkými osvedčenými pravidlami pri kúpeli, ktoré by ste nemali zanedbávať.

 

 

Všetci poznáme ten pocit, keď naše vyčerpané telo potrebuje reštart, pri ktorom sa maximálne odreaguje a ponechá všetky starosti bokom. Pre príjemný relaxačný zážitok pritom nemusíme chodiť ďaleko, stačí si napustiť vaňu a ponoriť sa do teplej vody, ktorá je spoľahlivým pomocníkom v boji proti preťaženému organizmu. Spoznajte svet pien do kúpeľa značky Radox, ktoré vášmu telu prinesú nezabudnuteľný pôžitok z kúpeľa po namáhavom dni v práci. Ich nápadité vône vás povznesú nad všetkými problémami.

Dokonalé uvoľnenie vášho svalstva s penou Radox Muscle Therapy

Premôžte napätie kúpeľom s penou Radox Muscle Therapy. Kúpeľ zrelaxuje vaše vyčerpané telo po celodennom fyzickom zaťažení či športovom výkone a vôňa kúpeľovej peny Radox Muscle Therapy vás priam diabolsky pohltí vďaka netradičnému spojeniu výťažkov čierneho korenia a ženšenu. Po tomto energickom kúpeli sa vaše telo i myseľ určite vzpruží.

Hoďte stres za hlavu s penou Radox Stress Relief

Ak hľadáte ten správny spôsob odpočinku, vychutnajte si regenerujúci kúpeľ s penou Radox Stress Relief, ktorý prináša opojnú vôňu eukalyptu a rozmarínu. Užite si príjemný pocit pohody a zabudnite na všetky stresujúce okamihy z celého dňa.

Účinný relax s penou Radox Relax

Doprajte svojmu telu neobyčajný odpočinok kúpeľom s penou do kúpeľa Radox Relax s doslova magickou kombináciou vône levandule a lekna. Nechajte vaše myšlienky voľne plynúť a oddajte sa tomuto výnimočnému kvetinovému kúpeľu s bohatou penou, po ktorej sa budete cítiť skvele.

Sladké sny s penou Radox Sleep Easy

Oddajte sa pred spaním teplému kúpeľu s penou Radox Sleep Easy, po ktorom sa spoľahlivo uvoľníte. Vychutnajte si upokojujúci kúpeľ s kombináciou jemných vôní harmančeka a jazmínu. S penou Radox Sleep Easy zaženiete všetky starosti z uplynulého dňa a pripravíte svoju myseľ na pokojný spánok.

Vôňa Ďalekého východu s penou Radox Eastern Spirit

Objavte mystický svet Orientu v uvoľňujúcom kúpeli s penou Radox Eastern Spirit, ktorá povzbudí vaše telo a myseľ a vďaka kombinácii vôní lotosového kvetu a pomarančových kvetov vás prenesie do exotických končín. Popustite uzdu svojej fantázii a pripomeňte si atmosféru horúcich letných dní.

Netradičný kúpeľ s penou Radox Original

Všedné dni v plnom pracovnom vyťažení si zaslúžia nevšedné zakončenie s penou do kúpeľa Radox Original. Pripravte sa na svieži príval korenistých vôní borievky a tymianu a odľahčite vašu myseľ od celodennej únavy a stresu.

TIP PRE VÁS

Aj správny kúpeľ môže byť alchýmia, alebo čo dodržiavať a čoho sa pri kúpeli vyvarovať

        Dbajte na správnu teplotu vody, ktorá by mala dosahovať teploty maximálne o 1-2 °C vyššie, ako teplota nášho tela, teda v rozmedzí 36 - 38 °C. Pozor na príliš horúcu vodu, ktorá zosilňuje bolesť a zbytočne prehrieva organizmus.

        Kúpeľ je pre náš organizmus vhodný ideálne raz týždenne.

        Odporúčaná doba pobytu v teplom vodnom kúpeli je 15 minút. Prekročenie dvadsať minútovej procedúry vysiľuje organizmus.

        Po kúpeli je vhodné osprchovať sa chladnou sprchou, aby nezoslabol obehový systém krvi.

        Potom čo vystúpite z vane, doprajte si 10 - 15 minút pokojného odpočinku, aby sa ustálil váš srdcový rytmus.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!