lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hliva ustricová Premium - sila východnej medicíny pre vašu imunitu

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 24.11.2014
späť
Späť

Poslať
 

Aj vy sa obávate pochmúrneho jesenného obdobia, ktoré môže ohroziť vaše zdravie? Teplotné výkyvy počasia, každoročná chrípková sezóna, zlá životospráva či dlhodobý stres – to všetko negatívne vplýva na imunitný systém. Tradičná východná medicína však pozná účinný recept na jeho ochranu už niekoľko tisíc rokov, ktorého súčasťou sú okrem vysokého množstva hlivy aj ďalšie vzácne huby – Reishi (Ganoderma lucidum) a Kordyceps čínsky (Cordyceps sinensis). Predtým si ich mohli dopriať iba čínski cisári a vyvolení, dnes prichádza ich skrytá prírodná sila do našich lekární v podobe výživového doplnku Hliva ustricová Premium. Navyše, priaznivé účinky húb na ľudský organizmus dopĺňa železo na zníženie únavy.   

Zoznámte sa s novým výživovým doplnkom, ktorého vývoj vychádzal z poznatkov tradičnej čínskej medicíny overenej stovkami generácií čínskych lekárov. Prispeje ľudskému organizmu nielen v náročnom období chrípkových epidémií, ale aj pri záťaži či oslabení imunity v dôsledku vonkajších vplyvov zo životného prostredia. Trojitá sila a účinok húb Hlivy ustricovej (Pleurotus ostreatus), Reishi (Lesklokôrky lesklej – Ganoderma lucidum) a Cordycepsu čínskeho (Cordyceps sinensis) v kombinácii so železom sú jedinečným zložením, ktoré na Slovensku doposiaľ nebolo. Hliva ustricová Premium od spoločnosti Walmark je vďaka tomu tým najlepším prostriedkom v podpore imunity, pri zvýšení fyzickej kondícii či znižovaní hladiny cholesterolu. Do rodiny produktov s obsahom tejto huby (Hliva ustricová Forte a Hliva ustricová pre deti) tak pribudol ďalší, svojím zložením jedinečný výživový doplnok.

Hliva ustricová (Pleurotus ostreatus) je tiež nazývaná Hiratake, je bohatým zdrojom množstva prírodných látok – vitamínov, minerálov, stopových prvkov a iných látok, ako sú beta glukány.

 

 

Reishi (Ganoderma lucidum) obsahuje veľké množstvo látok s výnimočnými vlastnosťami. Pomáha podporovať prirodzenú obranyschopnosť organizmu, prispieva k udržaniu prirodzenej hladiny cholesterolu v krvi a má taktiež blahodarný účinok pre zdravie obehového systému.

Kordyceps čínsky (Cordyceps sinensis) je vysoko cenená a zriedka rastúca huba. Nachádza sa vo vysokých horských oblastiach Číny, v provincii S'-čchuan, Jün-nan a Tibete Cinchaj – v nadmorskej výške asi 3500 m. Táto zázračná huba bola pôvodne určená pre cisára a vyvolených.  Zaujímavosťou je, že v letnom období Kordyceps existuje v podobe tmavohnedej huby, ale v neskoršom období sa huba usádza na larvu motýľa a začína na ňom parazitovať, aby z neho získala potrebné živiny pre život.

Železo je nevyhnutným prvkom pre celý rad procesov v tele, ktoré sú potrebné k ľudskému životu, napríklad doprava kyslíka v celom tele. Prispieva k tvorbe červených krviniek a hemoglobínu, podporuje prirodzenú funkciu imunitného systému. Železo tiež pomáha znižovať pocit únavy a vyčerpania a normalizuje kognitívne funkcie, napríklad koncentráciu, pozornosť, pamäť a myslenie.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!