lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pripravte si netradičné vianočné vence sami

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 21.11.2014
späť
Späť

Poslať
 

Adventný čas s prísľubom blížiacich sa vianočných sviatkov jednoducho milujeme. Vonia vanilkou, škoricou, horúcou čokoládou, čerstvým ihličím a horiacimi sviečkami. Výnimočnú atmosféru týchto dní podčiarkne krásny adventný veniec na vašom stole alebo vianočný veniec na dverách.  

 

Atraktívny adventný veniec z pečiva

 

Pekári z  Penamu majú pre nás skvelý tip: Veniec sviatočný je nielen chutné pečivo k šálke kávy, kakaa či čaju, ale aj vhodný základ pre nevšedný adventný veniec na váš stôl.

Čo potrebujeme na jeho prípravu? Penam Veniec sviatočný, 4 sviečky, 2 stuhy s vianočným motívom, ozdobnú reťaz, nožnice a drôt. Veniec vyberieme z obalu, obtočíme stuhou a na spodnej strane pripevníme - môžeme použiť dekoračnú pištoľ s lepidlom. Z druhej stuhy uviažeme štyri mašličky. Hrubší drôt pichneme zo spodnej strany do sviečky a druhú časť zapichneme do venca. Mašličky pri každej sviečke pripevníme rovnakým spôsobom s pomocou dekoračnej pištole. Dozdobíme ho vianočnou reťazou.

Veniec položíme na ozdobný podnos alebo veľký keramický tanier. Sviečky a stuhy farebne prispôsobíme vianočnej výzdobe v byte.

 

Vianočný veniec s ozdobami z toastového chleba

 

 

Celkom netradičný vianočný veniec za pár eur si môžeme pripraviť z Penam toastového chleba.

Čo potrebujeme na jeho prípravu? Penam toastový chlieb svetlý pšeničný, vykrajovačky na vianočné cukrovinky, veniec z polystyrénu (prípadne iného vhodného materiálu), stuhy s rôznymi vianočnými motívmi, špendlíky s hlavičkami a panvicu. Veniec obtočíme rôznymi stuhami a na spodnej strane pripevníme špendlíkom. Plátky svetlého toastového chleba nasucho opražíme na teflónovej panvici. Potom položíme na pracovnú dosku a vykrajovačkami na cukrovinky vykrajujeme rôzne vianočné motívy. Na veniec ich pripevníme s pomocou špendlíkov s hlavičkami.

Veniec môžeme použiť ako dekoráciu na stôl, alebo zavesiť na dvere či do interiéru. Stuhy na venci farebne zladíme s vianočnou výzdobou.

 

Pečivo v oboch prípadoch slúži výlučne ako dekorácia, nemožno ho použiť na konzumáciu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!