lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Elegantné riešenie pre nadmernú vlhkosť v domácnosti: Ceresit STOP VLHKOSTI

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 22.11.2014
späť
Späť

Poslať
 

Aj vy máte problém s nadmernou vlhkosťou v interiéri? Tento neduh dnes trápi takmer každú domácnosť. Následky nepodceňujte. Skôr či neskôr sa môžu prejaviť na komforte života, účtoch i zdraví. Jednoduchým riešením je rad produktov Stop Vlhkosti značky Ceresit.

 

Kedy máte problém?

Vodná para je bežnou súčasťou vzduchu. Jej hladina sa mení najmä v závislosti od počasia a aktivít členov domácnosti. Vedeli ste, že jedna rodina denne vyprodukuje varením, praním, sušením bielizne, kúpaním a vyparovaním vody z povrchu tela aj 12 litrov vodnej pary? Najviac zaťažené sú zle vetrané a najchladnejšie miestnosti. Sledovať hladinu vlhkosti sa oplatí predovšetkým v kuchyni, kúpeľni, šatníku či v pivnici. Nezriedka sa vlhkosť prejaví aj zatuchnutým vzduchom a nepríjemným zápachom v malých, uzavretých priestoroch. Trpia ním skrine, skrinky na topánky, skrinky na náradie alebo kufor auta.

 

Nepríjemné následky

Optimálna vlhkosť interiéru by sa mala pohybovať v rozmedzí od 45 do 60 %. Vyššiu vlhkosť vzduchu najčastejšie spozorujete vďaka zaroseným oknám, vlhkým stenám, odlupujúcim sa tapetám, opadávajúcej omietke či v horšom prípade prítomnosti plesní. Tie môžu byť zdrojom nepríjemných zdravotných problémov ako sú bolesti hlavy, alergické reakcie, pocity únavy a infekcie dýchacích ciest. Spomenúť treba aj pocit chladu a celkovú nepohodu z pobytu v interiéri.

 

 

Prvá pomoc pre domácnosť

Spočiatku som oroseným oknám nepripisovala veľký význam. Keď som sa však poradila s odborníkmi, pochopila som, aké dôležité je nadmernú vlhkosť dostať pod kontrolu,” hovorí Helena Krajčiová, známa herečka. Začať treba od seba, preto som sa naučila dodržiavať niekoľko jednoduchých zásad: pravidelne intenzívne vetrať, variť so zapnutým digestorom a používať pohlcovač vlhkosti,” delí sa o svoje skúsenosti obľúbená herečka.

Na problém nadmernej vlhkosti upozorňuje aj kampaň spoločnosti Henkel Stop vlhkosti. Jej súčasťou je séria vzdelávacích materiálov publikovaných v médiách a dve netradičné interaktívne kúpeľne na zastávkach MHD v Bratislave. Viac o kampani sa dozviete na stránke projektu: www.stopvlhkosti.sk.

 

Pomocníci, na ktorých sa môžete spoľahnúť

 

Ceresit Stop Vlhkosti AERO 360°

Revolučný systém pohlcovania vlhkosti ukrytý v aerodynamickom elegantnom prístroji. Prispieva k cirkulácii vzduchu a tým optimalizuje nadmernú vlhkosť. Navyše neutralizuje nepríjemný zápach až o 70 %. Absorpčný účinok zabezpečujú aktívne kryštály v tablete. Ceresit Stop Vlhkosti AERO 360° je ideálny do miestností s rozlohou do 50 m3. Umiestnite ho do obývačky, kuchyne, kúpeľne, spálne alebo napríklad na chalupu či do garáže. Teraz ho nájdete v ponuke aj v elegantnej bielej farbe.

 

 

Náhradné tablety Ceresit Stop Vlhkosti AERO 360°

Vďaka členitému tvaru a prúdeniu vzduchu okolo tablety je nová generácia náhradných tabliet do prístroja Ceresit Stop Vlhkosti AERO 360° ešte výkonnejšia.

NOVINKOU sú náhradné tablety s príjemnou levanduľovou vôňou. Jedno balenie obsahuje dve tablety.

 

 

Ceresit Stop Plesni Kúpeľňa

Špeciálny prostriedok účinne odstráni plesne vo vašej kúpeľni. Navyše, priestory čistí, dezinfikuje a zbaví baktérií. Praktický rozprašovač vhodný do interiéru stačí aplikovať na rizikových miestach, napríklad na obkladoch, dlažbách alebo do škár. Odstraňuje plesne vo vaniach, sprchových kútoch, keramických obkladoch ale aj v bazénoch.

 

 

Ceresit Stop Vlhkosti – Absorpčné vrecúška

Ideálne riešenie pre váš šatník, zásuvky, auto alebo iné malé uzavreté priestory. Absorpčné vrecúška pohlcujú nadmernú vlhkosť a príjemne voňajú levanduľou, broskyňou alebo jarnou vôňou. Vlhkosť sa absorbuje vďaka aktívnemu granulátu vnútri vrecúška, ktorý sa následne mení na gél. Jednostranne priedušná tkanina zabraňuje spätnému úniku vlhkosti do priestoru.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!