lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ZIAJA SENSITIVE SKIN - DOPRAJTE POKOŽKE NEHU

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 23.10.2014
späť
Späť

Poslať
 

Reaguje vaša pleť podráždene na určité podnety? Ak sa vám na tvári objavujú nepríjemné vyrážky, šupinky, alebo v nej pociťujete napätie, potom, žiaľ, patríte do kategórie tých, ktorých trápi citlivá pokožka. Kozmetická značka Ziaja teraz prichádza s novinkou Sensitive Skin s výťažkom morskej riasy chaluhy zlatej, ktorá bola špeciálne navrhnutá pre citlivú pleť. 

Línia Ziaja Sensitive Skin obsahuje upokojujúci denný krém, spevňujúci nočný krém, enzymatický píling, micelárnu vodu a umývací gél na tvár a telo. Je založená na inovatívnej štúdii mikroskopických emulzií, ktoré sú dokonale BIO-kompatibilné so všetkými typmi pleti, špeciálne s veľmi suchou a citlivou. Prípravky sa vyznačujú extra jemnosťou, sú hypoalergénne, neparfumované a s minimálnym obsahom konzervačných látok.

Prípravky z línie Ziaja Sensitive Skin obsahujú Antileukín-6, extrakt z hnedej riasy Laminaria Ochroleuca, ktorá je známa ako zlatá chaluha. Táto zázračná riasa má špeciálne vyvinutý ochranný systém proti slnečnému žiareniu, takže predstavuje akýsi prírodný UV filter. Vďaka Antileukínu-6 redukujú prípravky podráždenia pleti, ktoré sú zapríčinené vonkajšími faktormi, akými sú napríklad znečistenie ovzdušia či spomínané UV žiarenie. Antileukín-6 má aj protivráskový a spevňujúci účinok. Obnovuje vlastnú hydratáciu pleti. Navyše posilňuje aj lipidovú bariéru, ktorá predchádza dehydratácii a precitlivenosti pleti.

Líniu Ziaja Sensitive Skin charakterizuje čistý dizajn, rozpoznáte ju podľa bielo-modrých balení.  

Ziaja Sensitive Skin - Upokojujúci denný krém

Predstavuje jemnú emulziu so zvlhčujúcimi a ochrannými vlastnosťami pre citlivú a suchú pokožku. Eliminuje začervenania, pocity pálenia a poskytuje okamžitý účinok upokojujúceho zábalu. Redukuje drsnosť, suchosť a nadmerné šupinatenie pokožky. Regeneruje a obnovuje správne množstvo vody v pleti. Zároveň zabraňuje jej predčasnému starnutiu. Pokožku chráni pred UVA a UVB slnečným žiarením slnečným ochranným faktorom SPF 20 - stredná ochrana. Obsahuje aktívne zložky Antileukín-6, triglyceridy z kukuričného oleja, kyselinu hyalurónovú, repkový olej, fotostabilné  UVA/UVB filtre.

 

Ziaja Sensitive Skin -  Spevňujúci nočný krém

Predstavuje spevňujúcu emulziu so zvlhčujúcimi a upokojujúcimi vlastnosťami pre citlivú pleť. Eliminuje začervenania, pocity pálenia a poskytuje okamžitý účinok upokojujúceho zábalu. Redukuje nielen drsnosť, suchosť a nadmerné šupinatenie pokožky, ale aj vrásky a predchádza predčasnému starnutiu pleti. Zvyšuje hustotu spojivového tkaniva, regeneruje a spevňuje pokožku. Zároveň jej dodáva chýbajúce lipidy a obnovuje jej ochrannú bariéru. Obsahuje aktívne zložky Antileukín-6, triglyceridy z kukuričného oleja, ceramidy, phytosphingosine, esenciálne mastné kyseliny  z makadamiového oleja a bavlníkového oleja, skvalén (prírodná olejovitá látka napomáhajúca okysličeniu) a kyselinu hyalurónovú.

Ziaja Sensitive Skin - Enzymatický píling

Starostlivo ošetruje pleť, zbavuje ju odumretých buniek, čím uľahčuje prenikanie aktívnych zložiek. Pokožku vyhladzuje, zjemňuje a rozjasňuje. Slúži ako príprava pre ďalšie kozmetické ošetrenie pleti. Obsahuje Antileukín-6, enzým papaín, glycerín, alantoín a provitamín B5.

 

Ziaja Sensitive Skin - Micelárna voda

Jemne odstraňuje make-up a efektívne čistí pleť. Má zjemňujúce účinky. Obsahuje aktívne zložky alantoín a provitamín B5.

Ziaja Sensitive Skin -  Krémový umývací gél  na tvár a telo

Umývací gél na tvár a telo je určený pre citlivú, suchú a drsnú pokožku. Vyznačuje sa krémovou konzistenciou. Pokožku jemne čistí a obnovuje jej prirodzenú hladkosť. Redukuje drsnosť, suchosť a nadmerné šupinatenie pokožky. Intenzívne hydratuje už počas umývania a zabraňuje nadmernej dehydratácii epidermy. Obsahuje aktívne zložky ako napríklad glukozidy  z kokosu, provitamín B5, kyselinu mliečnu a xanthánovú gumu.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!