lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nová dimenzia mužskej starostlivosti o vlasy: Nový [3D]MEN

  Spracoval(a) : Zuana
Dátum : 10.10.2014
späť
Späť

Poslať
 

Pokiaľ ide o vlasy, muži oceňujú účinné produkty, okamžitý efekt a jasné benefit. Muži chcú mať vlasy hotové za pár sekúnd. Chcú sofistikovaný look, ktorý je cool a vytvoriteľný bez námahy. Rýchle riešenia sú alfa a omega. S novým [3D]MEN prichádza nová úroveň mužskej starostlivosti o vlasy, pretože ponúka dokonalé odpovede na všetky potreby v rámci starostlivosti aj styling, ktoré dnešný moderný muž môže mať. [3D]MEN v novom dizjane ponúka vylepšené portfolio šiestich produktov starostlivosti a troch stylingových zbraní, ktoré sú dostupné v partnerských salónoch Schwarzkopf Professional od septembra 2014.

 

[3D]MEN je prvou značkou Schwarzkopf Professional, ktorá bola vytvorená výhradne pre mužov a spĺňa ich náročné požiadavky. Všetky produkty starostlivosti sú založené na technológii [3D] Tricho-System, ktorá sa stará o vlasy, pokožku hlavy a korienky. Zároveň táto technológia: [1] poskytuje vynikajúce účinky, [2] prináša okamžitý a citeľný osviežujúci efekt, [3] využíva účinky vedecky overených aktívnych zložiek.

Inovatívne stylingové produkty umocňujú celkový zážitok z [3D]MEN Profesionálne produkty poskytujú maximálny stylingový účinok vo všetkých troch dimenziách mužského styling: [1] fixácia, [2] textúra a [3] definícia. Všetky nové produkty prichádzajú v pôsobivom čiernom dizajne, s osviežujúcou mužnou vôňou a vysoko účinnými zložkami.

 

Profesionálne rady of expertov na mužské vlasy

“Muži boli v salónoch občanmi druhej kategórie príliš dlho. Produkty špeciálne pre nich ako [3D]MEN sú pre salón jednoznačne konkurenčnou výhodou”, hovorí Matty Conrad, kaderník a majiteľ najvychytenejšieho barbershopu v Kanade. Matty Conrad a John Gillespie, Globálny Care Ambassador Schwarzkopf Professional, sú skutočnými expertmi na mužskú klientelu. Obaja dokážu kaderníkom profesionálne poradiť, ako  majú pristupovať k mužom v ich salóne a ako si získať ich vernosť prostredníctvom dodatočných služieb. Spoločne s tímom expertov Schwarzkopf Professional, John Gillespie a Matty Conrad vytvorili inšpirujúce služby a postupy.

 

Rýchle služby s [3D]MEN

Muži očakávajú v salóne iný prístup ako ženy. Chcú mať všetko rýchlo za sebou a nechcú budiť príliš veľkú pozornosť. Súčasne vyžadujú odbornosť a profesionálny výkon. [3D]MEN ponúka tri rýchle služby starostlivosti pre mužov, ktoré z nich urobia verných zákazníkov. Popri obligátnom strihu stačí päť minút navyše na dodatočnú službu pre rôzne typy vlasov.

[3D]MEN starostlivosť

 

Kolekcia starostlivosti [3D]MEN s trojakým účinkom posilňuje vlasy, osviežuje pokožku hlavy a aktivuje vlasové korienky. Obashuje produkty určené pre normálne vlasy, nadmerne mastnú pokožku, proti lupinám a proti vypadávaniu vlasov.

 

OSVIEŽENIE pokožky

 

ČISTENIE vlasov a pokožky

 

STYLING

 


Diskusia k článku:

ZUanaaaa Zuanaaa presne toto co ste napisala chcu predsaaj zeny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Muži očakávajú v salóne iný prístup ako ženy. Chcú mať všetko rýchlo za sebou a nechcú budiť príliš veľkú pozornosť. Súčasne vyžadujú odbornosť a profesionálny výkon." Prva veta je teda veeelka nepravda velka velka, Ale ostatne sedi presne a je to velka pravda aj zeny "Chcú mať všetko rýchlo za sebou a nechcú budiť príliš veľkú pozornosť. Súčasne vyžadujú odbornosť a profesionálny výkon." Takto Zuana takto!
Neregistrovaný - Zena, 11.10.2014 08:51, ouvagadougou(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!