lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
LENOVO VIBE Z2 Pro – špičková výbava a prémiový vzhľad

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 2.10.2014
späť
Späť

Poslať
 

Na Slovensko prichádza dlho očakávaná a starostlivo ukrývaná vlajková loď Lenovo s označením VIBE Z2 Pro, ktorá má ambície konkurovať prémiovým značkám smartfónov.

 

Hľadáte dokonalý stroj bez kompromisov? „Zabudnite na svoj starý fotoaparát!“, tak znie hlavný odkaz, ktorý Lenovo spája so svojím VIBE Z2 Pro. S novým tenkým a štýlovým smartfónom Lenovo VIBE Z2 Pro a jeho špičkovými fotografickými funkciami vstúpite do novej dimenzie fotografií a videa.

 

Nekompromisný výkon v elegantnom tele

Štýlový smartfón VIBE Z2 Pro definujú najmä hardvérová výbava a dizajnové prevedenie. Presnejšie: 6-pal­co­vý QHD displej s roz­lí­še­ním 2 560 x 1 440 px, doplnený aj o vysoký jas 500 nitov. Srdcom tohto smartfónu je ale predovšetkým 4-jad­ro­vý pro­ce­sor Qualcomm® Snapdragon™ 801, 3 GB operačná pa­mäť RA­M a interný ukladací priestor 32 GB. Samozrejmosťou je najnovšia verzia operačného systému AndroidKitKat 4.4., ktorý je garanciou vyššieho výkonu, rýchlejšieho multitaskingu a novej štandardnej funkcie vrátane hlasových príkazov a režimov Immersive Mode (automaticky schová všetko, čo nechcete vidieť).

 

Úžasný fotoaparát

Zadná strana smartfónu v sebe skrýva vysoko citlivý 16 Mpx fo­toa­pa­rát s duál­nym LED bles­kom a op­tic­kou sta­bi­li­zá­ciou ob­ra­zu, možnosť nahrávania 4K alebo FullHD videí, obe pri rýchlosti 30 snímok za sekundu. Vďaka objektívu so 6 optickými časťami a senzoru BSI s pomerom 16:9 dokáže zachytiť perfektné snímky aj pri slabom osvetlení. Predná 5 Mpx kamera je vybavená šo­šov­kou pro­ti skres­ľo­va­niu ob­ra­zu, vy­va­žu­jú­ca zá­be­ry, aby za­bez­pe­čila os­tré a bez­chyb­né auto­portré­ty. Beztlačidlové ovládanie spúšte s prvkom okamžitého zapnutia fotoaparátu umožňuje vytvárať zábery rýchlo aj v prípade, že displej je v pohotovostnom režime. Jednoducho povedané: VIBE Z2 Pro sa môže pochváliť jednou z naj­jas­nej­ších ob­ra­zo­viek, vďaka ktorej si môžete fotografie i videá dokonale vychutnať nielen pri os­trom sl­neč­nom os­vet­le­ní, ale dokonca aj v noci. S týmto zariadením môžete nahrávať videá v rozlíšení 4K, ktoré je zárukou krištáľovo čistého a detailného obrazu aj pri prehrávaní na veľkej obrazovke. VIBE Z2 Pro podporuje tiež režim zrýchleného alebo spomaleného záznamu, takže je ideálnym spoločníkom pri natáčaní športových výkonov, koncertov alebo hrajúcich sa detí.

 

Neobvykle silná batéria

A to sme ešte nespomenuli vstavanú a neobvykle silnú 4 000 mAh ba­té­riu (s výdržou až 45 hodín telefonovania na jedno nabitie), či možnosť použitia dvoch micro SIM kariet súčasne, čo je pri Lenovo smartfónoch vlastne štandardom. Rovnako, ako aj vybavenosť prémiovými LENOVO aplikáciami SHAREit (umožní bezdrôtovo zdieľať súbory bez poplatkov a pripojenia k sieti WiFi), SECUREit (telefón zrýchli a ochráni ho pred vírusmi), SYNCit (umožní zálohovať a obnoviť kontakty, správy SMS a denníky hovorov).

Ak si k tomu pridáme fakt, že ešte stále hovoríme o zariadení, ktorého hrúbka je neuveriteľných 7,7 mm a váži len 179 gramov, zdá sa, že nový Lenovo VIBE Z2 Pro má tie najlepšie predpoklady na to, aby sa stal naozaj vážnym konkurentom smartfónov najvyššej triedy.

 

Jednoliaty dizajn

Vlajková loď VIBE Z2 Pro splní očakávania aj toho naj­ná­roč­nej­šie­ho uží­va­te­ľa. A to nielen kvalitou svojej výbavy, rovnako osloví aj svojím výzorom, veď už na prvý pohľad upúta svojím kompaktným dizajnom s celokovovou úpravou a efektným brúsením. Kovové telo smartfónu je vyrobené z jediného kusu brúseného hliníka. Na Slovensku bude zatiaľ dostupný v čiernej farbe, na zahraničných trhoch už stihol osloviť aj v zlatej,  bielej či titánovej.

 

Konektivita, dizajn, zábava, sviežosť a fukcionalita – to je päť kľúčových charakteristík nového smartfónu VIBE Z2 Pro. Ak hovoríme o konektivite, Lenovo pri vývoji tohto telefónu dbalo nielen na možnosť permanentnej prepojenosti s priateľmi. Rovnako dôležitá bola aj 4G  rýchlosť pripojenia smartfónu. A dizajn? Možnosť vlastniť VIBE Z2 Pro je vyjadrením postoja: „Pozrite, môžem si ho dopriať!“ Sviežosť neznamená nič iné, ako jeho vybavenosť tými najnovšími z dostupných Lenovo aplikácií a funkcionalitou je jednoducho povedaná jeho multifunkčnosť. VIBE Z2 Pro robí všetko to, čo jeho majiteľ potrebuje a práve vtedy, kedy to potrebuje, samozrejme bez obmedzení.  Na slovenskom trhu bude dostupný už od októbra 2014 v cene od 459 EUR.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!