lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Spolupatričnosť a pomoc je dôležitá!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 4.10.2014
späť
Späť

Poslať
 

Vždy sa dá pomôcť, a aj málo môže byť  niekedy veľa, ak sa pomáha nezištne a tým, ktorí to potrebujú. A Fruxi Fresh ukázali, že vedia pomáhať tam, kde je to potrebné. 

V uplynulých dňoch sa uskutočnila zaujímavá akcia pri príležitosti  10. výročia „Ubytovacieho zariadenia Ligy proti rakovine“, slúžiaceho pre potreby rodičov hospitalizovaných detských onkologických pacientov na Kramároch. Jeho cieľom je poskytovať bezplatné ubytovanie rodičom onkologicky chorých detí, ktoré na liečbu dochádzajú z celého Slovenska a zabezpečiť tak základnú potrebu dieťatka - mať v náročnom období zaťažujúcej liečby pri sebe najbližšieho človeka, a tým mu zabezpečiť čo najlepšiu psychickú pohodu, podporu, pohodlie a pocit bezpečia. A 100% šťavy FRUXI  FRESH  od slovenského výrobcu sú  značka, ktorá sa snaží  podporovať  a edukovať  zdravú výživu pre deti,  mamičky a rodiny. Preto sa rozhodli podporiť aj takúto malú, ale dôležitú a zmysluplnú akciu.

„Túto akciu vnímame ako štart našej spolupráce  s Ligou proti rakovine SR a budeme i naďalej hľadať možnosti spolupráce, aby sme  prispeli aspoň trošku  všade tam, kde budeme môcť.“ spomenula Andrea Guzlejová, brand manažérka značky FRUXI FRESH.
10. výročie bolo neformálnym rodinným stretnutím, kde sa zišli tie rodiny, ktoré za posledných 10 rokov služby tohto ubytovacieho zariadenia využili.  „Vážime si podporu, nech už bola v akejkoľvek podobe a forme. Sme radi, že i vďaka nej sme mohli vytvoriť prijemnú spomienkovú slávnosť pre ľudí, ktorí si v priebehu uplynulých rokov prešli náročným životným obdobím a potrebovali pomocnú ruku. V Lige proti rakovine sme radi, že vďaka podpore a dôvere tak verejnosti, ako i našich partnerov, máme možnosť realizovať zmysluplné projekty, ktorých úžitok a efektívnosť sa denne potvrdzujú,“  uviedla Ing. Eva Kováčová, výkonná riaditeľka LPR SR.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!