lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
„Architektúra je vedomá, správna a veľkolepá hra objemov vo svetle. Tiene a svetlo vyvolávajú formy.“ Le Corbusier

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 28.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Zhasni tmu! Pútavý príbeh spoločnosti Smart Light inšpiruje: z doslova toho najmenšieho priestoru, aký si len viete predstaviť, sa za viac ako desaťročie vypracovala na jedinečné svetelné štúdio s kvalitným dizajnom, službami i zodpovedným prístupom k architektom a klientom.

 

Dvanásť rokov na trhu a viac ako 10 000  realizácií rozmanitého charakteru dnes patrí

do portfólia spoločnosti, ktorá sa vypracovala na renomovanú firmu a lídra vo svojej oblasti.

 

„Poskytujeme klientom komplexné služby v oblasti svetelnej techniky – počnúc špecifikáciou prvotných požiadaviek, výberom technicky, dizajnovo i finančne vhodného riešenia až po kompletnú dodávku svietidiel, potrebného príslušenstva a zabezpečenie kvalifikovanej montáže,“ hovorí zakladateľ spoločnosti Branislav Moško. „Realizujeme byty a rodinné domy, komerčné, obchodné a kancelárske priestory či reštaurácie a bary. Medzi naše silné stránky patria i atypické realizácie a realizácia exteriéru,“ dodáva spolumajiteľ spoločnosti Karol Vrbatovič.Ponúkame riešenia od návrhu cez dodanie až po montáž. Výnimočnosť vidíme aj v novom showroome vytvorenom s dôrazom na skvalitnenie nami poskytovaných služieb. Sklad sa nachádza na tej istej adrese, vďaka čomu šetríme našim zákazníkom čas. Samozrejmosťou sú aj iné služby, vďaka ktorým môžu naši klienti na okamih spomaliť a vychutnať si jedinečný dizajn výrobkov,“ vysvetľuje Ľubomír Koreň, spolumajiteľ spoločnosti.

 

Spoločnosť Smart Light je výhradným dodávateľom svietidiel od firiem El Torrent, Forma Lighting, Ivela, Ilmas, Marset, Slamp, TAL, Vistosi pre Slovenskú republiku a predajcom renomovaných značiek –  Axo Lighting, Foscarini, Lucis, Panzeri Carlo, Prolicht a mnoho ďalších výrobcov. Úzko spolupracuje s firmou Osram a ponúka kompletný sortiment svetelných zdrojov a príslušenstva vrátane špičkovej LED technológie.  Samostatnou oblasťou je divízia riadiacich systémov a inteligentnej elektroinštalácie INELS od spoločnosti ELKO EP.

 

Cieľom spoločnosti je v prvom rade spokojný klient, či už koncový alebo architekt. Ak skončí realizácia tak, že zákazník je spokojný, je to ten správny hnací motor a obrovská motivácia do ďalšieho projektu,” hovorí Karol Vrbatovič. „Tajomstvo nášho úspechu tkvie v tom, že vykonávame celkom obyčajné veci neobyčajne,“ dodáva na záver Branislav Moško.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!