lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Neviete si vybrať? Ani sa niet čomu diviť... dobrý čaj vždy poteší

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 29.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

 

Chuť leta

 

Dni sa krátia, noci predlžujú, večery sú chladné, rána zahmlené a listy žltnú. Leto je definitívne za nami a na rad prichádza ďalšie ročné obdobie – jeseň. A po ňom zima. Nevzdávajte sa tak ľahko letnej nálady, nalaďte sa ešte na okamih na letnú nôtu a vyskúšajte šťavnatú a voňavú novinku od Liptonu.

 

Lipton Raspberry Pomegranate

 

Objavte novú variáciu lahodného zeleného čaju Lipton Raspberry Pomegranate! V tejto čajovej novinke sa spája obľúbená chuť drobných voňavých malín s exotickým sladkokyslým granátovým jablkom. Oddajte sa originálnej chuti starostlivo vybraných lístkov kvalitného zeleného čaju a šťavnatého ovocia.

 

Táto novinka je k dispozícii v pyramídových vreckách, ktoré spájajú výhody sypaného a tradičného porciovaného čaju. Pyramídové vrecko je väčšie než klasické a zmes je z väčších kúskov čajových lístkov, čo čaju umožní lepšie vyniknutie prirodzenej chute.

 

 

Jesenné čajové posedenie

 

Doprajte si čajovú chvíľku s najbližšími priateľmi a v teple domova. Čaj vás príjemne zahreje a vytvorí pohodovú atmosféru, a to nielen o piatej. Podľa starej britskej tradície je čaj o piatej spoločenskou udalosťou, pri ktorej sa podáva nielen čaj, ale tiež niečo chutné na zahryznutie. Lipton spojil obe veci dohromady a teraz si tak môžete vychutnať šálok poctivého čaju, ktorý je jednoducho na zjedenie.

 

Lipton Blueberry Muffin

 

Lipton prichádza s jedinečnou novinkou, ktorá kombinuje tradičný čierny čaj s chuťou populárnou sladkých muffinov. Doprajte si unikátny čajový zážitok a ochutnajte kombináciu starostlivo vybraných lístkov čierneho čaju, šťavnatých čučoriedok a sladkej vône teplých, čerstvo upečených muffinov.

 

Táto novinka je k dispozícii v pyramídových vrecúškach, ktoré spájajú výhody sypaného a tradičného porciovaného čaju. Pyramídové vrecúško je väčšie ako klasické a zmes je zložená z väčších kusov čajových lístkov, čo umožňuje lepšie vyniknutiu prirodzenej čajovej chute.

 

 

Typický jesenný

 

Jeseň je časom, alebo skôr nečasom, kedy je lepšie zostať doma so šálkou horúceho čaju a nejakou sladkou dobrotou. Pokiaľ ale práve nemáte po ruke nič sladké, siahnite po nových čajoch Lipton. Tie sú inšpirované jedinečnými sladkými dezertmi. Vychutnať si tak môžete napríklad poctivý čierny čaj s príchuťou hrušky v čokoláde.

 

Lipton Pear Chocolate Inspiration

 

Hrušky sú typickým ovocím jesene. Sú voňavé, sladké a šťavnaté. Ich lahodnú chuť ešte navyše skvele podtrhne kvalitná čokoláda. Tento jedinečný dezert sa stal inšpiráciou i pre čaje Lipton. Vznikol tak čaj s dokonalou jesennou vôňou, ktorá je doslova na zahryznutie. Nalaďte sa na jesennú nôtu a vychutnajte si výnimočnú chuť nového čierneho čaju Lipton Pear Chocolate Inspiration. Voňavá čajová zmes v sebe skrýva lístky čierneho čaju doplnené sladkou chuťou hrušky a ešte sladšej čokolády.

 

Túto novinku dostanete v pyramídových vrecúškach, ktoré spájajú výhody sypaného a tradičného porciovaného čaju. Pyramídové vrecko je väčšie než klasické a zmes je z väčších kusov čajových lístkov, čo čaju umožňuje lepšie vyniknutie prirodzenej chute.

 

 

Zelený čaj s francúzskym šarmom

 

Francúzsko je zemou vycibreného vkusu, noblesnej elegancie a pôžitkárstva. Mnohými francúzskymi delikatesami si radi spríjemňujeme svoje chvíle pohody. Práve medzi také lahôdky patria i makrónky, drobné mandľové koláčiky plnené rôznymi druhmi krémov. Tie sa stali inšpiráciou pre čaje Lipton, ktoré prichádzajú s revolučnou novinkou - čajom, ktorý je skrátka na zahryznutie.

 

Lipton Lemon Macaroon

 

Zabudnite na bežný zelený čaj a vyskúšajte skutočnú francúzsku delikatesu od Liptonu, ktorá je inšpirovaná jednou z najmodernejších francúzskych cukroviniek. Zelené čajové lístky sú lahodne dopĺňané kúskami citrónu a príchuťou francúzskych makróniek.

 

Táto novinka je k dispozícii v pyramídových vrecúškach, ktoré spájajú výhody sypaného a tradičného porciovaného čaju. Pyramídové vrecúško je väčšie ako klasické a zmes je zložená z väčších kúskov čajových lístkov, čo čaju umožní lepšie vyniknutie prirodzenej chute.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!