lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Omladzujúci pleťový olej Divine – novinka od L'Occitane pre vyhladenú, žiarivú a zamatovo hebkú pleť

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 21.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Rastlinné oleje sa vyznačujú neuveriteľným radom výhod v starostlivosti o pleť. Vyživujú ju, chránia, vyhladzujú, regenerujú a obnovujú jej rovnováhu.


Omladzujúci pleťový olej Divine je najnovším elixírom mladosti laboratórií L'Occitane, ktorý dokonale obohacuje existujúci slamienkový rad Divine.

Omladiť pleť dokáže účinná formula tohto božského oleja prírodnou cestou. Spája v sebe totiž sedem rastlinných olejov bohatých na esenciálne prvky s výnimočnými anti-aging vlastnosťami esenciálneho oleja zo slamienky. Jeho jemná, ľahká textúra sa dokonale vstrebáva, takže nezanecháva pleť mastnú. Štruktúra pleti sa po používaní oleja viditeľne mení. Pleť je opäť vyhladená, vláčna a hebká ako zamat.

 

Ako olej Divine najlepšie účinkuje?


Denne

Omladzujúci pleťový olej Divine dopĺňa existujúci slamienkový rad Divine. Aplikujte ho samostatne alebo pred použitím krému Divine.

Raz týždenne

Raz týždenne naneste Omladzujúci pleťový olej Divine večer. Pre zvýšenie jeho účinnosti si na tvár položte teplý uterák. Nechajte pôsobiť 10 minút, potom jemne zotrite zvyšky oleja z tváre. Esenciálne výťažky vyživia vašu pokožku a zanechajú ju viditeľne vyhladenú.

 

Účinky overené laboratóriami L'OCCITANE

"Starnutie, stres a úkony každodenného života majú vplyv na stav našej pleti. Regenerácia buniek sa spomaľuje a obranná funkcia pokožky oslabuje. Tým sa pleť postupne vysušuje a známky starnutia sú viac viditeľné. Ak chcete vyhladiť pokožku a zlepšiť jej pružnosť, je nutné ju vhodne stimulovať. Správnou aplikáciou omladzujúceho oleja podporíte mikrocirkuláciu a viditeľne zlepšíte štruktúru pleti. "


Diskusia k článku:

pre mna je olejcek fajn tak raz za cas. skor mi vyhovuje kremova konzistencia. momentalne ficim na znacke nuance a tieto kremiky su pre mna top :)
Martina, 3.6.2017 16:47
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!