lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
AVON uviedol výnimočné novinky tejto jesene!

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 8.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť AVON Cosmetics včera vo večerných hodinách exkluzívne predstavila jesenné novinky – Toaletný parfum AVON Luck, ktorému svoju tvár prepožičala popredná svetová tenistka Mária Šarapovová a novú líniu starostlivosti o pleť Anew Nutri-Advance, ktorej nositeľkou je svetoznáma topmodelka Daniela Peštová.

Uvedenie noviniek spoločnosti AVON

„Šťastie je na vašej strane,“ tak znel hlavný slogan večera v štýle „White party“. Hostia mali možnosť zažiť jedinečný večer plný šťastia, sofistikovanosti a elegancie, vďaka luxusnej a povnášajúcej atmosfére za prítomnosti zmyselných tónov nového parfumu AVON Luck.

Vrcholom večera bolo hudobné vystúpenie charizmatickej speváčky s podmanivo zamatovým hlasom - Moniky Bagárovej, ktorá sa stala krstnou mamou nového Toaletného parfumu AVON Luck for Her. V rámci večera bola uvedená aj nová línia starostlivosti o pleť Anew Nutri-Advance. Pleťovú líniu s noblesou uviedlo trio baletiek, ktoré symbolizovali krásu, výživu a dokonalú vyváženosť nového Anew Nutri-Advance. Líniu predstavila nádherná a vždy elegantná topmodelka Daniela Peštová, ktorá je tvárou značky Anew. Uvedenie noviniek si nenechalo ujsť množstvo známych osobností kultúrneho a spoločenského života – herci, moderátori, tanečníci, speváci a tváre projektu AVON proti rakovine prsníka, ktorí sa zabávali do neskorých nočných hodín, vďaka skvelej hudbe z dielne DJ Carla.

 

Toaletný parfum AVON Luck for Her

Šťastie je na vašej strane s novým Toaletným parfumom AVON Luck for Her, ktorý exkluzívne prináša spoločnosť AVON Cosmetics v spolupráci s Máriou Šarapovovou. Vďaka jedinečnej kombinácií orientálneho ovocia a kvetinových tónov zanecháva pocit elegancie, sviežosti a sebadôvery. Dokonalé vyváženie nádherných ženských tónov sviežeho bergamotu a vzácneho kvetu kaktusu v spojení s hrejivými drevitými tónmi santalového dreva sa budete cítiť jedinečnejšia a výnimočnejšia ako kedykoľvek predtým.

Anew Nutri-Advance

Objavte tajomstvo hĺbkovo vyživenej pleti s bohatým zložením krémov novej línie Anew Nutri-Advance s komplexom Nutri-3X s obsahom drahocenných mastných kyselín omega-3,6 a 9. Novinky okamžite vyživujú pleť do hĺbky a dodávajú jej pocit pohodlia. Zároveň posilňujú ochrannú vrstvu pleti, čím ju chránia proti vetru a nízkym teplotám.


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!