lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Lidl oslávi svoje jubileum vo veľkom štýle, zákazníkom rozdá 111 111 skvelých cien

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 6.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Prvé predajne Lidl na Slovensku sa otvorili 9. septembra 2004, reťazec teda v týchto dňoch oslavuje desať rokov pôsobenia na slovenskom trhu. Pri tejto príležitosti si Lidl pripravil narodeninovú oslavu s množstvom darčekov pre svojich zákazníkov. Ak  oslavujete narodeniny v rovnaký deň ako Lidl, pre prvých sto z Vás je v každej našej predajni pripravené sladké prekvapenie. To však ani zďaleka nie je všetko.

            V rámci osláv jubilea rozdá Lidl až 111 111 skvelých cien! Za každých 10 eur nákupu dostanete od 8. septembra do 12. októbra jeden žreb. Zotrite pole a zistíte, či ste získali niektorú zo  110 000 okamžitých výhier. Ak nájdete symbol niektorého z desiatich vybraných produktov, môžete  si žreb uplatniť do konca októbra v ktorejkoľvek predajni Lidl. Pokiaľ sa pod stieracou vrstvou objaví kód, zadajte ho do formulára na internetovej stránke www.lidl.sk a hráte o 1111 nákupov zadarmo. Hlavnou cenou je neuveriteľných desať rokov zadarmo! Desať šťastlivcov sa môže tešiť na rok plný nakupovania zadarmo a rozdáme aj 100 mesačných a 1000 týždňových nákupov.

            V auguste sme sa našich fanúšikov na Facebooku pýtali, ktorých desať z našich vlastných značiek sú ich najobľúbenejšie. Z nášho bohatého sortimentu si vybrali nasledovnú zostavu: Alesto, Bluedino, Combino, Dulano, Fin Carré, Freeway, Pikok, Pilos, Saguaro a W5. V nasledujúcich piatich týždňoch budeme postupne ponúkať všetky produkty týchto značiek so špeciálnou desaťpercentnou zľavou.

            Výnimočné narodeninové menu si pre Vás pripravili naši šéfkuchári Roman s Marcelom. A aké by to boli narodeniny bez sladkej torty? Na vynikajúci dezert Vás pozve cukrárka Adriana. Ak chcete o našich akciách vedieť vždy ako prví,  sledujte náš profil na Facebooku – www.facebook.com/lidlslovensko.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!