lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
L´Oréal má každý rok viac než 600 nových patentov. Vyvíja tak stále nové, šetrné a účinné výrobky.

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 4.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Za minulý rok L´Oréal zaregistroval 624 inovatívnych patentov v oblasti krásy. Firma sa už od svojho vzniku intenzívne zameriava na výskum a inováciu, ktoré potom ďalej využíva pri vývoji a výrobe kozmetických produktov. Za minulý rok spoločnosť investovala do výskumu viac než 857 miliónov eur, na výskume sa pritom podieľa viac než 4 009 skúsených odborníkov.

 

L´Oréal prichádza s inováciami v kozmetike od 90. rokov vďaka svojmu vedeckému zázemiu. Poznatky nutné k vývoju získava z výskumných centier, ktoré spoločnosť vybudovala na niekoľkých miestach vo svete. Firme sa tak darí každým rokom posúvať kozmetický priemysel o krok ďalej. Jedným z príkladov môže byť vývoj molekuly LR 2412, ktorý je postavený na procese regenerácie zjazveného tkaniva rastlín. Použitím tejto zložky sa vedcom podarilo preniknúť do všetkých úrovní pokožky a regenerovať ju. Výskum tejto molekuly trval 12 rokov a bolo naň využitých 20 patentov.

 

„Naším cieľom nie je len skúmanie pokožky, ale aj vlasov, a takisto bežných kozmetických postupov v rôznych krajinách sveta. Aby sme mohli dosahovať efektívnejšie výsledky, máme niekoľko výskumných centier po celom svete, kde sa zameriavame na starostlivosť o vlasy či pleť a prispôsobujeme vývoj lokálnym potrebám zákazníkov,“ hovorí Patricia Pineau, riaditeľka sekcie Research & Innovation L´Oréal.

 

L´Oréal sa zaviazal k udržateľnému a zodpovednému prístupu v rámci inovácií s tým, že prioritou spoločnosti sú najmä spotrebiteľsky bezpečné produkty. L´Oréal ich preto vyvíja šetrnými technológiami za pomoci umelo vytvorených modelov častí ľudského tela, ako napríklad počítačová modelácia ľudskej kože (EPISKIN). Vďaka tomu potom odborníci dokážu predpovedať fyziologické reakcie. Medzi ekologické výrobky patria napr. šampóny, ktoré sú z 88 % biologicky rozložiteľné. V súčasnej dobe pracuje výskumný tím firmy taktiež na vývoji šampónov, pri používaní ktorých bude stačiť na opláchnutie vlasov len jeden liter vody.

 

Spoločnosť od svojho vzniku neustále investuje do výskumu a inovácií, aby odhalila tajomstvo ľudských vlasov, pokožky a prehĺbila myšlienku spojenia vedy a krásy. Touto filozofiou sa riadil zakladateľ L´Oréal Eugene Shueller, svetoznámy chemik a tvorca prvých farieb na vlasy. Niektoré z jeho poznatkov využíva kozmetický priemysel dodnes.

 

Tím sekcie Research & Innovation L´Oréal sa za posledných 20 rokov výrazne rozrástol, a to s cieľom byť stále v čele vedeckého pokroku, predovšetkým vďaka spolupráci s poprednými svetovými odborníkmi z rôznych oblastí. Ich práca je každý rok predmetom stoviek zaregistrovaných prihlášok na inovatívne patenty, ktoré sú základným prvkom pre výrobu tisícov produktov. Viac informácií k vedeckej sekcii môžete nájsť na stránkach www.loreal.com/research-innovation/our-innovation-model/the-pillars-of-responsible-innovation.aspx.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!