lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aké filmy chceme vidieť v kine? Na prvom mieste trilógiu Pán prsteňov

  Spracoval(a) : pETER
Dátum : 24.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Filmové dobrodružstvo Froda a jeho priateľov sa umiestnilo na čele rebríčka najpopulárnejších filmov, ktoré by si Európania želali vidieť v kine. Prieskum* usporiadaný spoločnosťou Samsung pri príležitosti tohtoročného predstavenia prvého UHD televízora so zakrivenou obrazovkou na svete vyniesol na prvé, druhé a tretie miesto filmové spracovanie Tolkienovho majstrovského diela.

 

Veľkorozpočtové akčné dobrodružné filmy, ktoré ponúkajú uchvacujúce filmové zážitky, patria medzi Európanmi k tým, ktoré si najviac želajú vidieť v kine. Práve vizuálne spracovanie zohráva kľúčovú úlohu vo voľbe filmov, ktoré si zaslúžia byť pozreté na veľkom plátne.

 

Vyplýva to zo zverejneného prieskumu spoločnosti Samsung, podľa ktorého sa na prvých desiatich priečkach rebríčka usadili ikonické tituly ako napríklad Gladiátor (4.), Matrix (5.) a filmy o Batmanovi, Temný rytier a Temný rytier povstal. Každý štvrtý filmový fanúšik hlasoval pre tri strhujúce emocionálne drámy s držiteľom Oscarov Tomom Hanksom v hlavnej úlohe – Zachráňte vojaka Ryana, Forrest Gump a Zelená míľa.

 

TOP 10 filmov, ktoré by si Európania želali vidieť v kine**:

1. Pán prsteňov: Dve veže – 35 %

2. Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa – 35 %

3. Pán prsteňov: Návrat kráľa – 35 %

4. Gladiátor – 31 %

5. Matrix – 30 %

6. Zachráňte vojaka Ryana – 25 %

7. Forrest Gump – 25 %

8. Zelená míľa – 24 %

9. Temný rytier – 22 %

10. Temný rytier povstal – 21 %

 

Luke Mansfield, vedúci inovácií pre Európu spoločnosti Samsung, uviedol: „Každý sa rád pozerá na veľké filmové trháky v kine. Náš tím pre inovácie roky pracoval na tom, aby preniesol pocit z veľkého plátna do našich domovov, aby sme čaro z týchto filmov mohli znova zažívať pohodlne usadení na vlastnej pohovke. Po pozretí stoviek filmov z najrôznejších uhlov v kinách po celej Európe sme zistili, že kľúč k uchvacujúcim zážitkom ako v kine spočíva v zakrivení. To viedlo k zrodu prvého televízora so zakrivenou obrazovkou na svete – Samsung UHD Curved TV, ktorý ponúka v pohodlí domova najpodobnejšie zážitky zo sledovania filmu, ako by sme sedeli v kine.“

 


Zakrivený UHD televízor Samsung posúva domáce sledovanie televízie na inú úroveň. Novátorský dizajn je nielen esteticky atraktívny, ale doposiaľ nevídaným spôsobom oživuje tiež obraz. Zakrivený tvar ponúka hlbší a širší obraz a väčšie zorné pole, takže divák ľahko nadobudne pocit, že sa všetko odohráva priamo okolo neho, aj keď sa nachádza na pohovke vo svojej domácnosti. S novým zakriveným UHD televízorom Samsung už tak nikto nemusí opustiť pohodlie domova, aby si vychutnal svoje obľúbené filmové trháky.

 

* Nezávislý prieskum spoločnosti Kantar Media – celoštátny reprezentatívny online prieskum na piatich trhoch (Španielsko, Taliansko, Veľká Británia, Nemecko a Francúzsko) medzi dospelými respondentmi vo veku od 16 do 64 rokov, cca 1000 rozhovorov na každom trhu.

** Ľudia mali v rámci prieskumu za úlohu vybrať zo zoznamu 30 najlepšie hodnotených filmov na imdb.com uvedených do kín v uplynulých 20 rokoch film alebo filmy, ktoré by si priali vidieť v kine, a to bez ohľadu na to, či ich už videli alebo nie.

 

 

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!