lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Letná koktail-párty s Betonom

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 22.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Horúce prázdninové večery, partia priateľov a príjemné chvíle pri dobrom jedle a pití – užívajte si leto plnými dúškami! Na párty a osviežujúci drink pritom nemusíte chodiť do podniku. Objavte aj vy čaro domácej mixológie a ohúrte priateľov koktailom servírovaným s gráciou profesionála. Svojou univerzálnosťou a jednoduchosťou je na to Beton priam predurčený.

 

Pozvite priateľov na koktail-párty a zabavte sa spoločne výrobou jednoduchých, no o to zaujímavejších variácií legendárneho drinku z toniku a Becherovky. Ak sa necháte inšpirovať niekoľkými tipmi brand ambassadora Becherovky Ľuboša Rácza, môžete rodinu alebo priateľov prekvapiť originálne servírovaným letným osviežením: 

 

ú  Do vysokého, vychladeného pohára dajte  najprv 5 kociek ľadu, nalejte na ne 1 deci a pol toniku a potom panáka (5cl) milovanej Becherovky. Pridajte rezy zo štvrtinky citrónu a ak sa chcete obzvlášť rozmaznávať, zakončite koktail štíhlym plátkom žltého melóna. Beton v modernom šate je na svete!

ú  Ak chcete jednoduchý domáci drink povýšiť na nezabudnuteľný, nezabúdajte na detaily, ktoré rozhodnú o celkovom zážitku. Prvým krokom je vychladiť si poháre – nie je nič jednoduchšie ako „hodiť“ pár suchých pohárov do mrazničky. Podávať v nich koktail sa stane v horúcom lete úžasne chladivým zážitkom.

ú  Posledná dôležitá rada je prozaická – majte vždy poruke čerstvé suroviny na dochutenie a ozdobenie koktailov. Ich mená sú limetka, šalátová uhorka, stonkový zeler, čerstvý zázvor alebo melón. Navyše, zmrazený melón môžete použiť aj miesto ľadu. Jednoducho z dužiny vykrojte ozdobné tvary, vložte ich na tácke do mrazničky a o niekoľko hodín podávajte v drinku. Výsledok bude efektný!

 

Fantázii sa medze nekladú. Vyskúšajte jednu z obľúbených variácií kultového Betonu, alebo zapojte kreativitu a vytvorte si svoju vlastnú!

 

Na pánsku jazdu: Beton Old Fashioned

ú  4cl Becherovka Original

ú  10 cl Tonic

ú  Ľad, uhorka/citrón

Korenistý nádych Becherovky a osviežujúci tonik si získajú každého, kto vie oceniť kvalitu ukrytú v jednoduchosti. V štýlovom nízkom whisky skle získa Beton nový, elegantný rozmer, ktorý môžete namiesto citrónu podčiarknuť aj odvážnejšími alternatívami. Do pohára nalejte Becherovku, pridajte kvalitný ľad a čerstvo otvorený tonik, zľahka premiešajte a vložte rez uhorky alebo dokonca lístky bazalky. Originálne ingrediencie v drinku otvoria úplne nový chuťový zážitok.

 

 

Očarte ženu svojho života: Beton Bitter

ú  4 cl Becherovka Original

ú  10 cl Tonic

ú  Ľad, pomaranč, citrón a limetka

ú  Pár kvapiek KV 14

Teplé letné dni priam vyzývajú k flirtom a novým láskam. Chcete zapôsobiť na dámu svojho srdca? Do vínového pohára plného ľadu nalejte namrazenú Becherovku, zalejte tonikom a pridajte plátky citrusov. Na záver zastreknite aperitívom KV 14. Takto podávaný Beton urobí v okamihu z každej ženy dámu a z vás originálneho a kreatívneho gentlemana!

 

 

Garden párty s rodinou: Beton Family Style

ú  40 cl Becherovka Original

ú  1 l Tonic

ú  Plátky citróna

ú  Ľad

Grilujete s rodinou alebo sedíte na terase s kolegami? Podeľte sa lahodnú sviežosť a pripravte Beton  na americký štýl vo veľkom džbáne. Do džbánu jednoducho nalejte Becherovku Original, pridajte tonik, vložte kocky ľadu a na doladenie chuti i pre potešenie oka plátky citróna. Servírujte v štýlových vysokých pohároch so slamkou a veselú prázdninovú atmosféru máte zaručenú!

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!