lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Letné Dermacol líčenie - Oslnivo krásna celý deň!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 2.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Teplé slnečné dni nabíjajú pozitívnou energiou takmer každého z nás. Stále viac myslíme na odpočinok či letnú dovolenku. Či už plánujete oddych doma alebo v zahraničí, podčiarknite svoje letné opálenie tým správnym líčením. Inšpirujte sa, ako byť krásna počas horúcich letných dní. 

 

PLEŤ

Pleť je pod neustálym napätím spôsobeným nepriaznivými prírodnými podmienkami, stresom, zimou, vetrom, smogom, zmenou teplôt, UV žiarením, splodinami či cigaretovým dymom. Je dôležité odstrániť všetky nečistoty, ktoré sa na pleti vyskytnú počas dňa, alebo sa vylúčia počas spánku. Micelárna pleťová voda Dermacol Detox & Defence neutralizuje v pokožke škodlivé látky z vonkajšieho prostredia a pomáha jej lepšie dýchať. Pre dostatočnú ochranu pleti použite krém Detox & Defence. Intenzívne sa stará o pleť, detoxikuje ju, chráni, hydratuje a vyživuje. poskytne pokožke dôkladné očistenie. Po jej aplikácii použite krém Detox & Defence. Intenzívne sa stará o pleť, detoxikuje ju, chráni, hydratuje a vyživuje. K letnej atmosfére patrí sviežosť a vitalita. Ak je vaša pokožka skôr unavená, s jemnými vráskami a bez jasu, pomôžu jej skrášľujúce a rozjasňujúce hydratačné fluidá.

 

Tip Dermacol: Skrášľujúce fluidá môžete nanášať podľa nálady a nápaditosti na hydratačný krém, pod make-up alebo aj bez make-upu. Môžete ho použiť na celú tvár alebo lokálne (na partie okolo očí, pod oči, medzi obočie, na hranu nosa, špičku nosa, lícne kosti, bradu, atď.), na dekolt, ale  aj na ďalšie časti tela, ktoré chcete prejasniť a rozžiariť. Bronzujúce fluidum pre zvýraznenie kontúr môžete naniesť pod lícne kosti a na čelo. Svetloružový rozjasňovač môžete aplikovať aj na celú tvár na make-up, ideálne veľkým guľatým štetcom. Biely rozjasňovač je určený na prejasnenie jednotlivých partií. Nanášajte ho menším guľatým štetcom alebo aj prstami na očné viečka, do vnútorných kútikov očí, pod obočie, na vrchnú časť lícnych kostí, stred nosa a nad hornú peru.

Bronzovo zlatý rozjasňovač môžete nanášať veľkým guľatým štetcom na celú tvár. Tmavší hnedý odtieň rozjasňovača je určený k modeláciii kontúr tváre. Nanášajte ho menším guľatým štetcom na čelo k hranici vlasov, na spánky, pod lícne kosti, čeľusť a boky nosa. Môžete použiť aj na očné viečka. 

 

Oči

Základom líčenia očí je zlatý odtieň. Ak ho nanesiete na celé viečko, svoj pohľad krásne  rozžiarite. Opäť siahnite po rozjasňujúcej paletke. Biely rozjasňovač aplikujte na stred viečka a pod obočie. Z bronzujúcej paletky použite spodnú tmavšiu časť na vonkajší kútik. Oči zvýraznite riasenkou, ktorá ich dokonale rozčeše, krásne nadýcha a prirodzene zhustí. Nezabudnite na obočie, upravte ho špeciálnou ceruzkou. Nezabudnite na obočie a upravte ho špeciálnou ceruzkou.

 

Pery

Na celé pery naneste dlhotrvajúci rúž.

 

Tip vizážistu Dermacol Tomáša Vidu: Denné letné  líčenie by malo byť veľmi prirodzené a svieže. Jednoduchý make-up môžete oživiť aj sviežim rúžom ružovej alebo oranžovej farby. Krásne rozžiari opálenú pleť a pery zároveň chráni a hydratuje. Stavte na vlasové doplnky – kvety, čelenky či zaujímavý klobúk. Dodajú vám pocit jedinečnosti. Nezabudnite na lak na nechty, v lete by nemal chýbať!

 

POUŽITÉ PRODUKTY

Micelárna voda Detox & Defence

Detoxikačný a ochranný pleťový krém Detox & Defence

Skrášľujúce rozjasňujúce hydratačné fluidum Day Light

Skrášľujúce bronzujúce hydratačné fluidum SUN Bronze

Rozjasňujúca paletka

Bronzujúca paletka

Penový očný tieň Moon Touch č. 10

Krémový rúž s dlhotrvajúcim efektom Longlasting Lipstick č. 3

Jemná ceruzka na zvýraznenie obočia č. 1

Riasenka pre predĺženie a zhustenie rias 1000 Lashes Volume Build Up Mascara

Neónový lak na nechty, kolekcia 2014, Kiss č. 14

 

Bižutériu zapožičala predajňa I am, Obchodná 19, Bratislava.

 

Šaty: La Femme

 

Vizážista: Tomáš Vida/Dermacol

 

Foto: Dermacol

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!