lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nevhodná životospráva vášho partnera sa odzrkadlí v spálni

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 29.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Celé roky u vás v spálni všetko fungovalo ako hodinky, ale zrazu... S narastajúcim vekom sa u pánov môžu objaviť rôzne zdravotné problémy. Jedným z nich je aj erektilná dysfunkcia.  Poruchy erekcie postihujú v určitej miere viac ako polovicu mužov nad 40 rokov.

 

Erektilná dysfunkcia je pojem, ktorý mnohých mužov doslova straší. Nemá nič spoločné s plodnosťou ani schopnosťou dosahovať orgazmus, keďže postihuje erekciu a muž tak nemá šancu sa do tohto štádia vôbec dostať. Aj keď neohrozuje zdravie ani život, môže ho výrazne znepríjemniť. Jednorazové „situačné zlyhanie v spálni“ neznamená problém a nevyžaduje si žiadnu liečbu. O problémoch s erekciou hovoríme v prípade, keď už každý tretí pokus o pohlavný styk nie je úspešný a ak jeden či obidvaja partneri sú touto situáciou frustrovaní, traumatizovaní a znášajú ju s nevôľou.

Týmto problémom sa však dá predchádzať. Medzi najzávažnejšie príčiny erektilnej dysfunkcie patrí ateroskleróza, vysoký krvný tlak, cukrovka, vysoký cholesterol, obezita, fajčenie a stres.

 

Starajte sa o svoj nervový a kardiovaskulárny systém

Dámy, poďme si povedať čo sa deje počas mužskej erekcie. Počas erekcie sa tepny vášho partnera rozšíria a do penisu mu začne pritekať veľké množstvo krvi. Zároveň sa jeho žily zužujú, takže krv sa mu v penise hromadí a neodteká – nahromadí sa v hubovitom telese, ktorým prechádza močová trubica a dôjde k naplneniu toporivých teliesok po stranách penisu. Inými slovami, zdravý kardiovaskulárny systém vášho partnera, je v prípade zachovania si erekcie veľmi dôležitý. To, v akej kondícii  je jeho srdcovocievny systém, záleží od životosprávy.  Najväčšími zabijakmi našich ciev sú tuky a cigarety. Takže slanine, klobáskam, vyprážaným rezňom či hamburgerom by sa mal váš partner radšej vyhnúť.  Poškodzujú cievy a postupom času dochádza k ich zúženiu.  Takže dámy, ak chcete aby bol váš muž dlho schopný „boja“, zvýšte mu prísun ovocia a zeleniny. V ovocí a zelenine sa nachádzajú  antioxidanty (E,C,A),  ktoré majú na cievy blahodárny vplyv, zabraňujú ich poškodzovaniu, čím sa zlepšuje krvný obeh. Zmenou stravovacích návykov sa mu určite aj ručička na váhe pohne smerom k nižším číslam. Vďaka optimálnej hmotnosti sa tak vyhne vysokému krvnému tlaku či cukrovke, ktoré sú veľkým ohrozením srdcovocievneho systému. Inými slovami všetko čo prospieva srdcu vášho vyvoleného, je dobre aj pre jeho správnu erekciu.  Zároveň je dôležité, aby sa muži vyhýbali stresu, pretože dlhotrvajúci stres spôsobuje  zvýšené hladiny hormónu kortizolu, ktorý znižuje hladinu testosterónu. Práve nedostatok testosterónu, môže byť príčinou vašich problémov v spálni.

Sila prírody


Ak máte pocit, že váš partner urobil všetko preto, aby v spálni viac „nezlyhal“  a predsa sa to stalo opäť, skúste sa poobzerať po pomocníkoch z prírody.
Pre pánov, ktorí svoj „mužský problém“ nechcú okamžite riešiť s lekárom dnes existuje bezpečná, jednoduchá, prírodná a predovšetkým voľnopredajná „pomoc“ v lekárni. Prípravok VULM Man, od slovenskej farmaceutickej spoločnosti VULM SK, obsahuje overenú kombináciu L arginínu a extraktu z kôry borovice prímorskej (Pinus Pinaster). L arginín prispieva k udržaniu správneho krvného  obehu a vedie k tvorbe oxidu dusnatého. Táto látka následne pôsobí na cievy a tak pomáha regulovať krvný obeh, čím zároveň podporuje prekrvenie pohlavného orgánu.  Prírodný extrakt z kôry borovice prímorskej (Pinus Pinaster) zároveň podporuje mikrocirkuláciu krvi a tým vplýva na  zlepšenie a udržanie erekcie. Voľnopredajný prípravok VULM Man je vítanou alternatívou k bežnej liečbe. Užívať si kvalitnú erekciu a plnohodnotný sexuálny život tak môže každý muž.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!