lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Paradajkový koláč so slaninou

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 23.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Počet porcií: 4-5

Doba prípravy: 30 minút

Ingrediencie:

·         1 balenie lístkového cesta

·         190 g zakysaná smotana

·         150 g mozzarelly

·         120 g slaniny

·         4 ks väčších paradajok

·         5 strúčikov cesnaku

·         MAGGI Vegga Klasik

Postup:

Lístkové cesto rozvaľkáme na veľkosť pečiaceho plechu, ktorý vyložíme pečiacim papierom alebo vymažeme tukom.

Zakysanú smotanu rozmiešame s MAGGI Vegga Klasik a potrieme tenkou pravidelnou vrstvou. Ideálne vždy skončíme 1 cm od okraja. Na takto pripravený koláč poukladáme plátky paradajok a cesnak, na rezance nakrájanú slaninu, natrhanú alebo nakrájanú mozzarellu. Koláč dáme zapiecť do rozohriatej trúby na 180˚C, po dobu 25 minút.

 

Tip: Ešte na horúci koláč natrhajte pár lístkov čerstvej bazalky

           


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!