lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Módna rada nad zlato!

  Spracoval(a) : eva
Dátum : 10.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Poznáte to, módne obchody sú preplnené tovarom a všetkými možnými trendmi, no vy neviete ako a čo si zo širokej ponuky vybrať. Čo sa hodí  vašej postave, vášmu typu, ktoré trendy sú tie naj a ako skombinovať jednotlivé kúsky oblečenia? To sú otázky, ktoré si kladieme my ženy neustále. V Poluse vám v týchto dňoch bezplatne poradia  a zorientujú Vás v módnych aj líčiacich trendoch tejto sezóny. A nie len to!

 

Ak navštívite nákupné centrum Polus City Center  v dňoch od 7. do 16. apríla,   vždy medzi 15. a  19. Hodinou nájdete v niektorej z módnych predajní  špeciálnu a jedinečnú službu pre všetky zákazníčky.  Nielen, že vám pri výbere poradí známa stylistka Miroslava Dobiš Michalková, ale priamo tam vás zadarmo nalíčia šikovné vizážistky z Parfumérií Marionnaud a nakoniec výsledok zveční aj profesionálna fotografka Dáša Šimeková.

A ako sa hovorí  „dobrá rada nad zlato“  bude platiť aj tu a to doslova. Veď zorientovať sa v posledných módnych trendoch nie je žiadna hračka a vybrať si spomedzi tých najhorúcejších kúskov tie TOP pre Vás dá naozaj zabrať aj profesionálom. Abstraktné, Geometrické vzory, Boho chic, Boyfriend strihy, Minimalizmus či Etno? A doladiť vhodný make-up sa zdá byť už len čerešničkou na torte, ale pravdu poznáte najlepšie samé, že? J

Po návšteve v Poluse sa budete cítiť nielen krásne, upravene a oblečené podľa posledných módnych trendov, ale Vám ostane aj krásna spomienka na tento deň vo forme fotografie. Prvé záujemkyne o „módnu radu nad zlato“ prichádzali do Polusu veľmi opatrne, no odchádzali sebavedomo, so širokým úsmevom na perách a prísľubom, že prídu opäť.

Neváhajte ani vy! Každý z  10 dní akcie si môžete vybrať inú módnu značku:  Lindex, Mango, H&M, Jasmine,  Desigual- Mustang-Tom Tailor, Promod, Orsay, Levis či Camaieu. Presnejšie informácie,  ktoré dni v ktorej konkrétnej  predajni ponúka Polus team svoje služby, nájdete na  www.polus.sk.

Tešíme sa na Vás!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!