lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
So Snickers na hokej do New Yorku

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 16.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Fanúšikovia hokeja a súčasne milovníci čokoládových tyčiniek Snickers majú teraz jedinečnú možnosť vybrať sa na zápas NHL do New Yorku. Stačí  si kúpiť akýkoľvek výrobok Snickers a poslať súťažnú sms. V súťaži možno vyhrať nielen zájazd do New Yorku, ale aj 15 tabletov Samsung. Súťaž má 15 kôl a trvá od 21. apríla do 25. mája 2014.

 

 „Súťažiť a zabávať sa môže každý. Na spestrenie ďalej ako doplnok k celkovej spotrebiteľskej súťaži Snickers pripravil aj Roadshow so svojím airstream karavanom, ktorá bude prebiehať v mnohých mestách na Slovensku pri vysokých školách, na námestiach, business a obchodných centrách. O zábavu tu nebude núdza – návštevníci sa môžu odfotografovať s „takmer živou“ Joan Collins, zahrať si stiga hokej alebo si zastrieľať na  hokejovú bránku s brankárom. A to sú len niektoré z aktivít, ktoré budú dostupné pri Snickers Airstream karavane,“ informuje Radovan Veselý, brand manažér značky Snickers.

 

Hokeju fandia aj známi superstaristi Thomas Puskailer a Jakub Petraník. Počas zimy ich možno občas vidieť na ľadovej ploche a častejšie pred televíznou obrazovkou. Sú veľkými fanúšikmi nielen slovenského hokeja, ale aj NHL.

 

 „Hokej je pre mňa skvelý spôsob ako relaxovať. Potrebujem správnu životosprávu a pohyb, aby som bol pripravený pracovať naplno, často aj neskoro do noci. Najhoršie je, keď som hladný, vtedy sa so mnou nedá vydržať a o spievaní nemôže byť ani reč. Vtedy mi pomôže rýchlo si dať  kúsok čokolády. Rád mám tyčinku Snickers, tá najlepšie zaženie hlad,“  hovorí Thomas Puskailer.

 

Hokej má rád aj Jakub Petraník, ktorý nám prezradil svoj veľký sen spojený s obľúbeným mestom a hokejovým tímom: „New York je čarovné mesto s neopísateľnou atmosférou,  ten ruch mesta treba zažiť. Ešte nikdy som  nebol na zápase NHL, veľmi rád by som naživo zažil tú atmosféru. Najradšej by som videl samozrejme Islanderov v play off v Madison Square Garden, to by bol splnený sen. Možno sa mi to vďaka súťaži so Snickers už tento rok podarí,“ dodal Jakub.   

 

Sen vidieť naživo zápas NHL v New Yorku alebo ho sledovať na tablete sa môže splniť aj fanúšikom zo Slovenska, ak sa zapoja do súťaže so Snickers. Viac o súťaži a road show nájdete na www.snickers.sk


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!