lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako nachystať nohy po dlhej zimnej sezóne do jarných topánok? Poznáte aj vy návod na domácu pedikúru?

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 3.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Ruku na srdce, dámy, staráte sa o svoje nohy a chodidlá  rovnako v lete aj v zime?  V zime, keď vám doma stačia hrubé vlnené či froté ponožky,  keď ráno  nasadnete do auta alebo vám pri dobiehaní na autobus dobre poslúžia teplé snehuľky alebo čižmičky a v práci si prezujete uzavreté lodičky či balerínky – to je každodenný kolobeh pre vaše nôžky?  

 

Tie nohy, ktoré vás na tomto svete majú nosiť dlhé roky a slúžia vám ako verné pomocníčky bez odvrávania? Nemyslíte, že si zaslúžia takisto odmenu? Vy sa môžete odmeniť jednou kockou dobrej mliečnej čokolády a svojím nôžkam darujte skvelú regeneračnú kúru, prípadne nové topánky z jarno-letnej štýlovej a trendy kolekcie CCC.

 

Ak chcete zrelaxovať a pritom nepohnúť ani prstom na nohe, nemusíte. Vyhľadajte vo svojom okolí najbližšiu pedikérku, objednajte sa a už si len užívajte. Pedikúra v domácom prostredí tiež nie je na zahodenie – prinášame Vám niekoľko tipov, ako zvládnuť pedikúru aj doma. Základom je relaxačný kúpeľ v teplej vode s pridaním soli alebo pár kvapiek oleja pre zjemnenie pokožky nôh. Ideálna doba je 10-15 minút, za ten čas si môžete napríklad pozrieť na svojom smartfóne novú kolekciu topánok CCC na www.ccc.eu a vybrať si tie, v ktorých sa bude Vaša nová pedikúra nádherne vynímať. Potom použite pemzu, ktorú kúpite v každej drogérii a odstráňte zrohovatenú kožu na pätách, chodidlách a prstoch, nechty vyčistite jemnou kefkou, upravte nožničkami určenými špeciálne na starostlivosť o nohy (tzv. „rovné“ nožnice), nechty zastrihávajte vždy dorovna, nie do guľata, vyhnete sa nepríjemnému a bolestivému zarastaniu nechtov. Správny necht by mal vyzerať ako štvorec so zaoblenými rohmi, vždy sa snažte nechať aspoň 0,5 mm nechtu vyčnievať nad okraj prsta na nohách. Na záver na takto ošetrené chodidlá naneste výživný a hydratačný krém a odmeňte ich za každý jeden deň, ktorý Vás nosia po našej planéte.

 

Odmeniť ich môžete aj štýlovými a hlavne komfortnými topánkami z novej kolekcie jar-leto 2014 značky CCC, ktoré nájdete na pultoch v každej predajni CCC a budete sa v nich cítiť ako v bavlnke. Skutočne je z čoho vyberať, tak sa nenechajte predbehnúť a utekajte sa presvedčiť na vlastné nohy!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!