lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Domáca vodáreň od Gardeny

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 12.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Mať chatu alebo záhradu bez vody je naozaj veľký problém. Hovorí sa, že je to drahocenná tekutina bez ktorej nedokážeme existovať.  A je to pravda! V prípade akýkoľvek problémov so zásobovaním vody existuje jednoduché riešenie.

Stačí mať po ruke domácu vodáreň a ťažkosti sú „za vodou“. Domáca vodáreň Gardena 4000/5 eco Comfort dokáže distribuovať úžitkovú vodu do domácnosti i na záhradu automaticky. Je určená na čerpanie čistej sladkej vody. Neodporúča sa teda používať ju na slanú vodu, agresívne, ľahké horľavé látky a potraviny. Je veľkou výhodou je jej ekologická prevádzka. Tá umožňuje úsporu energie až o 15 % oproti normálnej prevádzke.  Celá konštrukcia domácej vodárne je vymyslená tak, aby bola jej prevádzka bezpečná, bezúdržbová s jednoduchým ovládaním. Dokazuje to aj poistka poistkou chodu na sucho a automatickým bezpečnostným vypnutím pri prehriatí čerpadla. Starostlivosť o nádrž s objemom  24 litrov na vodu odpadá. Prvých päť rokov je totiž bezudržbová. Spätný ventil je ručne alebo automaticky nastaviteľný pre ideálne nasávanie vody. Malá a kompaktná domáca  vodáreň Gardena 4000/5 eco Comfort  je vybavená manometrom a tlakovým spínačom. Ak váhate nad domácou vodárňou pretože neviete akým spôsobom ju doma nainštalovať, verte, že s tým problémy určite nebudú! Jednoduchá inštalácia domácej vodárne Gardena 4000/5 eco Comfort umožňuje predfilter a spätná klapka, ktoré sú do domácej vodárne integrované.

www.gardena.sk


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!