lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
VALENTÍN

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 8.2.2001
späť
Späť

Poslať
 

Keďže všetci radi dostávame darčeky, rozšírili sme tento sviatok na všetkých svojich blízkych. A tak sa medzi oslávencov dostali naše mamičky, babičky, ockovia, bratia, sestry, spolužiaci, psy, mačky, rybičky, papagáje atď. Je to síce úžasný akt spolupatričnosti a skvelý kšeft z hľadiska upadajúcich obchodov, napriek tomu si myslím, že v súlade so svetovými zvyklosťami, by mal tento deň patriť hlavne zamilovaným. A tí, takmer vždy myslia iba na objekt svojho zbožňovania a nie na praktické veci, preto vám ponúkam niekoľko tipov ako prežiť deň sv. Valentína.

Manuál zaľúbenca
Ak ste poriadne zamilovaní, v prvom rade si nakúpte všetko možné s motívom srdiečok. Sviečky, tričká, okuliare, spodnú bielizeň, šperky... Ak motív srdiečok nenávidíte, určite si vlastný motív, ktorý vo vás vzbudzuje tie najsladšie pocity. Ďalší postup už záleží od toho, či v oblasti lásky patríte do kategórie začiatočníkov, mierne pokročilých, či pokročilých. Na zaradenie do kategórie nepotrebujete zvláštne testy, stačí sa zaradiť.
Začiatočníci sú zväčša násťročný, nemajú vlastné hniezdočko lásky a ich peňaženky nepraskajú vo švoch. Často peňaženky vôbec nemajú. Načo by im aj boli.
Mierne pokročilí sú tí, čo už žijú vo vlastných bytoch, ich láska je staršia ako tri týždne, ale zatiaľ nebola spečatená nijakými papiermi či inými písomnými sľubmi vernosti.
Pokročilí sú už zväčša manželia, či bývalí manželia, so značnými skúsenosťami s láskou, ktoré im nebránia v nostalgických spomienkach či v spriadaní nových plánov. Skrátka sú nepoučiteľní.

Tu sú naše tipy:

Začiatočníci:
V prvom rade sa pokúste dostať z domu na čo najdlhší čas svojich najdrahších rodičov. Ideálne je, ak im na sviatok Sv. Valentína kúpite lístky do kina -získate cca 3 hodiny. Ak hrajú mimoriadne dlhý film je to až 4-5 hodín. Ak pošlete telegram, že vaša babička zomiera, získate možno celý deň, ale trest vás neminie. Ak zavoláte z bytu na políciu , že v dome je bomba, tiež získate pár hodín a zažijete nezabudnuteľné dobrodružstvo /celý dom bude pred bránou, iba vy v posteli/, hrozí vám však riziko odhalenia, za ktorým číha paragraf. Ak teda získate byt, izbu, priestor, priestorík, neobsadenú psiu búdu, stôl v kaviarni pripravte pre svoju lásku darček. Sladké srdiečka, marcipán, bonboniéry, čokolády , sušené ovocie, semená a orechy... sú ideálne, lebo vás zásobia dostatkom energie. Svojmu dievčaťu môžete darovať malý šperk, ten jej totiž bude vašu lásku, na rozdiel od parfémov, či sladkostí, pripomínať dlhé roky. Mimoriadne milé sú prívesky, ktoré sa rozlomia a každému zostane jedna časť. Dajú sa zohnať už za sto korún., ale aj za pár tisíc. Dievčatá obľubujú aj náramky na ruky a na nohy, spony do vlasov, retiazky, náušnice, prstene, plyšové zvieratká, CD nosiče, knihy, spodnú bielizeň, nočnú košieľku, ozdobné podušky, kabelky, obrusy, šatky, opasky. Len im nekupujte vreckovky /prinášajú nešťastie /, cigarety, alkohol, drogy, knihy o diéte a
pilulky na chudnutie. A samozrejme nezabudnite na kvety. Váš chlapec sa určite poteší permanentke do posilňovne, peknému zapaľovaču / zíde sa mu aj keď nefajčí/, nožíku, vode po holení, viazanke, vysokým ponožkám /možno ani nevie, že existujú a lýtka mu stále trčia z nohavíc/, moderným boxerkám, zaujímavým primerosom, nosičom so soft erotikou, celému ročníku časopisov Play-boy v koženej väzbe, prívesku na kľúče, retiazke, náramku, či sade pánskej kozmetiky. Nekupujte mu kvety, kuchársku knihu, kefu na umývanie záchodovej misy.

ČO POTOM?
Po obdarovaní sa venujte romantike podľa vlastných predstáv. Dôležité je, nech je to pre vás krásne. Niekoho poteší držať sa za ruky pred televízorom. Pre ďalšieho je nádherný spoločný kúpeľ. Bozkávanie inde, ako na studenej lavičke, môže byť tiež príjemné. Ak máte odvahu, zahrajte sa malú hru. Už počas dňa môžete svojho partnera zasypávať sms správičkami na tému, čo s ním večer chcete robiť. Večer to do detailov dodržte. Ak nemáte mobil, použite starobylé nástroje, akými sú pero a papier. Lístočky mu dopredu vložte do šiat a do tašky a potom ho telefonicky požiadajte, aby ich hľadal. Ak nemáte ani pevnú linku, vyrobte si kartičky, na ktoré napíšete rôzne možnosti a on si môže jednu vytiahnuť. Hru ozvláštnite žolíkom, keď si ho vytiahne, vyberáte si vy, čo s ním chcete urobiť. Obsah kartičiek, by mal vystihovať vaše erotické, či partnerské sny. Ak nemáte ani telefón, ani pero, ani kartičky, rozmýšľajte nad tým , načo ste sa vlastne narodili. Tým, čo aspoň niečo majú, ponúkam pár nápadov na obsah kartičiek.

1. Súkromný striptíz
O jeho priebehu rozhoduje partner / vhodné pre všetky kategórie, rafinované dámy z kategórie pokročilí, môžu partnerovi zaplatiť profesionálny striptíz. / / Dodá Escort servis / Nech sa partner pekne namlsá, večerať bude s vami.
2. Romantická večera
Vlastnoručne uvarená a servírovaná večera pri sviečkach. Ak takto večeriate každý deň, neodporúčame zaradiť túto kartu. Nevhodná je aj pre pokročilých. Určená je pre začiatočníkov, hlavne tých, ktorí už aspoň raz skúšali variť. / Redakcia neručí za škody na zdraví./
3. Som tvoja otrokyňa
/Prikazuj, ja vykonám./ Bez komentára. Vhodné pre všetky kategórie. Poznámka pre začiatočníčky: so všetkým predsa len nemusíte súhlasiť.
4. Skrývačka
Porozhadzujte kúsky šiat ako stopy. Na ich konci budete vy v Evinom rúchu. Vhodné pre všetky kategórie . Odporúčame kartičku doplniť vetou. Nenechaj ma zamrznúť. Poznámka pre blondínky: Neskrývajte sa do chladničky!
5. Zvediem ťa
Milovane na neobvyklom mieste /diskotéka, lavička, autobus, posteľ?.../
Jeden typ navyše: Ak máte chatu, alebo chalupu vyzvite svoju lásku, aby si zbalila veci na tri dni a uneste ju do samoty a ticha. Bude to síce predĺžený Valentín, ale to nemôže byť na škodu. Fantázii sa medze nekladú. Vhodné pre všetky kategórie
6. Naučím ťa Kamasutru
Preštudujte si túto múdru knihu o láske, z ktorej sa aj tak nič nedozviete, potom si kúpte Tabu, Hustler, OKM, Play-boy alebo iné „nemravné“ časopisy, niečo odkukajte a veďte partnera celý večer vy. Vhodné pre všetky kategórie. Náročnosť, podľa skúseností.
7. Dobre sa dívaj
Ukážka masturbácie. Vhodné iba pre mierne pokročilých a pokročilých. Z kategórie začiatočníkov, iba pre výnimočne talentované typy.

Mierne pokročilí a pokročilí:
Prvým pravidlom v kategórii MP a P je pripomenúť partnerovi, že takýto sviatok existuje a vy by ste ho tiež rady oslavovali. Ak sa vám to podarí, mali by ste sa pokúsiť o odstránenie maloletého potomstva z domu, či získanie opatery. / Nemusí to byť celkom bezpečné, lebo aj operky chcú oslavovať. Ak im to nedoprajete, doprajú si samy/ Treba dúfať, že babičky si už svoje odmilovali a nebudú to chcieť robiť práve cez Valentína. Keď si zariadite nerušený večer, spomeňte si, čo všetko ste s partnerom už dlho nerobili. Zrejme sa vám do jedného dňa, či v

Diskusia k článku:

Ja by som chcela od Valentínka briliantový prsteň, aby som mohla chodiť celý deň oblečená iba v prsteni.
Neregistrovaný - Ana, 10.2.2001 02:35
Ja by som chcela od Valentínka briliantový prsteň, aby som mohla chodiť celý deň oblečená iba v prsteni.
Neregistrovaný - Ana, 10.2.2001 02:35
Ja dufam ze sa ti tento sen splni a stretnem ta na ulici:))
Neregistrovaný - SCooBy, 10.2.2001 14:14
Ja dufam ze sa ti tento sen splni a stretnem ta na ulici:))
Neregistrovaný - SCooBy, 10.2.2001 14:14
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!