lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Inšpirácie od Gatta pre najžiarivejšiu noc v roku

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 16.1.2014
späť
Späť

Poslať
 

Ples alebo bál sa môže premeniť na najčarovnejšiu a najžiarivejšiu noc v roku. Väčšina žien sa naň intenzívne pripravuje aspoň niekoľko dní vopred – hľadá dokonalé šaty, skúša ten najkrajší účes a vyberá najlepší make-up. V časoch urputných príprav však často zabúdame na dôležité detaily, medzi ktoré patrí aj správny výber doplnkov, ktoré vás spravia neprehliadnuteľnými. Gatta preto pripravila pre všetky dámy špeciálnu kolekciu lesklých pančuchových nohavíc vhodných na oslavu, ples alebo bál. 

 

Obdobie plesovej sezóny je spájané s leskom, zábavou a  módou. Najmä ženy nenechávajú nič na náhodu a v dostatočnom predstihu plánujú, ako zažiariť. Flitre, trblietky či lesklé látky oživia váš outfit a budete sa cítiť výnimočne. Gatta popri svojom širokom spektre pančuchových nohavíc predstavila nové modely, ktoré dokonale doplnia vaše outfity.  

 

Flitre a strieborné akcenty

Flitre sú stále v móde a preto nesmú chýbať ani v  Gatta kolekcii. Ozdobné ligotavé prvky boli vytvorené špeciálnou technológiou, vďaka čomu ostávajú pančuchové nohavice mäkké a príjemné na dotyk. K dispozícii sú v niekoľkých hrúbkach, vrátane 40 denových, v ktorých vám nebude zima ani počas zimných, chladných dní. V trblietavej Gatta kolekcii nájdete aj vzorované pančušky ozvláštnené o strieborné doplnky. Dokonalo oživia vaše klasické čierne minišaty a vytvoria dojem luxusu.  

 

3D zábava

Pre obdivovateľov klasiky Gatta vytvorila pančuchové nohavice Black Diamond vyrobené z mikrovlákna špeciálnou 3D technológiou. Výsledkom sú zamatovo čierne pančušky s decentným leskom, ktorý pripomína jemné trblietavé zrnká prachu. Pančušky sú mäkké na dotyk, perfektne sedia na tele a sú skvelé na večerné príležitosti.

 

Modely z novej Gatta kolekcie sú dostupné vo všetkých predajniach Gatta.

Aktuálne výrobky značky Gatta sú:

·      Gatta Collant - kolekcia pančuchových nohavíc a pančúch pre ženy, každoročne obohatená o niekoľko desiatok nových vzorov  v dvoch kolekciách – jar/leto a jeseň/zima. 

·      Gatta Beauty - Nová rada moderných pančuchových nohavíc so špecifickými vlastnosťami, ktoré účinkujú na kožu skoro ako návšteva v SPA. Obsahujú špeciálne vlákna, ktoré v závislosti od modelu tvarujú postavu, chladia, zlepšujú krvný obeh v končatinách, pomáhajú v boji s celulitídou a sú ideálne taktiež aj pre tehotné ženy

·      Gatta Bodywear - kolekcia bielizne a oblečenia vytvorená s ideou o žene, ktorá preferuje módny vzhľad a chce mať pocit luxusu. Oblečenie vzniklo s použitím špičkovej technológie – bez švov, z jemnej priadze, ktorá má vynikajúce úžitkové vlastnosti.

·      Gatta Cottoline - v tejto kolekcii sú dostupné detské bavlnené pančuchové nohavice, ponožky a podkolienky.

·      Gatta Active - športové oblečenie určené pre osoby, ktoré dbajú o svoj zdravý a módny výzor.

·      Gatta Active Shapewear - bielizeň modelujúca postavu s anticelulídovými vlastnosťami.

·      Gatta Active Swimwear - kolekcie plaviek ideálnych ako aj na bazén , tak aj na pláž.

·      Gatta Underwear for man - bielizeň pre mužov


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!