lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Klasické dobroty na stromčeku

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 21.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

Krásne ozdobený stromček je dominantou každých Vianoc. Netreba sa pri jeho výzdobe ale vzdávať ani chutí obľúbených náplní. S ORION Kolekciou obľúbených chutí si zavesíte na stromček bonbóny s Vašimi najobľúbenejšími príchuťami čokoládových tyčiniek.

 

 

Ak ani vy nedáte dopustiť na chuť čokoládových tyčiniek ORION, potom vás poteší čokoládová kolekcia ORION Kolekcia obľúbených chutí. Tá v sebe obsahuje mix jednotlivo balených cukríkov z mliečnej a horkej čokolády s obľúbenými náplňami Milena, Gaštany a Kofila.

 

Ovocie a čokoláda patria medzi často vyhľadávané kombinácie príchutí. Hlavne na Vianoce. Maškrtníkov tak určite potešíte tradičným výrobkom ORION Arabesky – variácií želé cukríkov s pestrou škálou ovocných príchutí. Spojenie vyváženej chuti ovocia a čokolády teda priamo hľadajte v balení ORION Arabesky želé polomáčané. Vo vnútri  nájdete pestré želé ovocné hviezdičky, pri výrobe ktorých boli použité prírodné farbivá, z polovice máčané v horkej čokoláde.

 

Čokoládové figúrky sú tradičnou súčasťou výzdoby vianočného stromčeka. Nielen preto patria figúrkové kolekcie k tým najpredávanejším. Ich maškrtením si môžete spríjemniť zdobenie stromčeka a navyše nimi potešíte aj malých hľadačov dobrôt. ORION Vianočná kolekcia mliečna figúrková je plná dutých figúrok vyrobených z mliečnej čokolády. Figúrky sú vo vianočných tvaroch. Každé balenie tiež obsahuje háčiky na zdobenie.

 

Priamo deťom na mieru je šitá ORION Vianočná kolekcia detská. Každé balenie v sebe ukrýva zmes čokoládových bonbónov v rôznych vianočných tvaroch. A pretože ORION vie, čo deti baví, čokoládové cukríky sú plnené mliečnou a praskajúcou náplňou, ktorá spôsobí výbuch na jazyku. Deti navyše pobaví 3D balení s veselými obrázkami.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!