lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Staroveký poklad ukrytý v tenkých BIO chlebíčkoch

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 24.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

Biopotraviny vládnu modernému životnému štýlu. Nielen preto, že sú trendy, ale jednoducho preto, že si na nich viac pochutnáte. Urobíte niečo pre svoje zdravie a navyše začnete objavovať polozabudnuté plodiny. Odhaľte staroveký poklad a kráľovnú medzi obilninami – špaldu, ktorá vás prekvapí svojou všestrannosťou a jemnou orieškovou chuťou!

 

Špalda patrí medzi najstaršie a najhodnotnejšie kultúrne obilniny. Čím je však viac upravovaná, tým menej výživových hodnôt si uchová. Preto sa zrnká špaldy v spoločnosti RACIO pridávajú k hnedej ryži a po dobu niekoľkých sekúnd sú tlakom a vysokou teplotou tvarované do tenkých plátkov, čím vznikajú obľúbené BIO špaldové chlebíčky. Zachovávajú si tak svoje výživové vlastnosti, dobrú stráviteľnosť a charakteristickú príjemnú chuť.

 

V čom spočíva výnimočnosť špaldy? Obsahuje najviac bielkovín zo všetkých obilnín, je bohatá na vitamíny a minerály, obzvlášť draslík, horčík, vápnik a zinok. Vďaka ďalším biologicky cenným látkam je výnimočným pomocníkom v boji s infekciami. Má vysoký obsah vlákniny, preto sa ich konzumácia odporúča ľuďom pri problémoch s trávením.

 

BIO špaldové chlebíčky RACIO predstavujú spojenie modernej technológie s ekologicky pestovanými plodinami. Zároveň spĺňajú vysoké nároky kladené na produkty s označením BIO, ako aj nároky na kvalitu cenných výživových vlastností. Navyše si na nich skvelo pochutnáte. Či už si ich dáte iba tak samotné, natreté obľúbenou nátierkou alebo obložené šunkou či syrom. Výborne chutia aj nalámané v bielom jogurte a doplnené napríklad sušenými brusnicami. Jesť biopotraviny nie je len módnou záležitosťou, ale tiež zodpovedným správaním sa k svojmu zdraviu i zdraviu svojej rodiny.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!