lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aká bude jeseň a zima s kolekciami s.Oliver?

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 27.9.2013
späť
Späť

Poslať
 

Každý milovník módy vie, že hoci leto sa skončilo len nedávno, prípravy jesenného a zimného šatníka sú už v plnom prúde. S nemeckou módnou značkou s.Oliver sa jeseň bude niesť v znamení mladistvej rebélie, kože a džínsoviny, zima zas bude dýchať mystikou s čiernou farbou.

 

s.Oliver Casual Women vás zavedie do mystického sveta

 

Začiatok jesene prinesie vlnené kabáty a tvídové saká s koženými prvkami vytvárajúce vzrušujúcu kombináciu matných a lesklých materiálov. Príjemne vás zohrejú pohodlné a teplé goliere z umelej kožušiny, ktoré  vám dodajú rustikálne ženský look. Na príjemné prechádzky počas studených dní sa výborne hodia pletené saká. Výrazným motívom jesene budú lesné zvieratá – jelene, líšky a zajace - na blúzkach, sukniach a šatách. Vašu predstavivosť naštartujú zvieracie vzory leopardej alebo krokodílej kože.

 

Koniec sezóny sa bude niesť v mystickom duchu so sériou Mystic Desire. Tú pravú sviatočnú atmosféru vo vás navodia trblietajúce sa opracované materiály s kovovým alebo lesklým nádychom. Výrazným prvkom budú kožené nášivky na nohaviciach, topoch a šatách.

 

Nohavice posiate barokovými vzormi alebo koženými nášivkami ideálne doplní voľná blúzka. Potlače inšpirované náboženskými motívmi vám pomôžu vytvoriť správne gotický look. Mystickú atmosféru najviac podčiarkne čierna farba, bez ktorej sa nezaobíde žiadna fanúšička módy. Pre tohtoročnú sezónu jeseň/zima určite platí jedno: čierna je späť.

 

 

Tvrdý život v rušnej metropole s s.Oliver Casual Men

 

Inšpiráciou pre pánsku kolekciu s.Oliver Casual Men je rôznorodý a rušný Berlín. S kolekciou jeseň/zima sa muži dostanú do kože mladého umelca, ktorý si naplno užíva deň v tejto vzrušujúcej metropole. Rovnako ako on sa ráno po prežúrovanej noci budú môcť zobudiť a obliecť si svoje obľúbené džínsy a tričko alebo bundu s maskáčovými a vojenskými motívmi. Cez deň zas budete objavovať veľkomesto symbolizované kolekciami na september a november so strohým dizajnom z pohodlných materiálov. November a december znamenajú koniec dňa mladého umelca,  keď sa vyberá do sveta undergroundových klubov a kolekcia naplno dýcha punkovými motívmi s kovovými prvkami.

 

QS by s.Oliver Female v znamení rebélie 90. rokov aj hviezdnej oblohy

 

QS by s.Oliver Female odštartuje sezónu v neskorom lete s rockovými a grungovými motívmi z 90. rokov 20. storočia s kolekciou Soft Rebellion. Mladé rebelky budú môcť naplno prejaviť svoju individualitu v topoch zo vzdušných, mierne priesvitných materiálov, ktoré ideálne dopĺňa koža alebo flanel. A netreba zabúdať, že obtiahnuté džínsy sú stále trendy.

 

Na začiatok jesene v septembri a októbri QS by s.Oliver dámy prenesie do univerzitného sveta s módnymi kúskami z kolekcie Funtasy v štýle amerických študentov. Nakombinujte obtiahnuté nohavice s tričkom s potlačou alebo pleteným svetrom a budete vyzerať ako typická študentka z Harvardu. Výber z kabátov a búnd je rovnako farebný a šialený ako v 90. rokoch. Počas chladnejších dní zažiarite v kožušinových kabátoch so safari motívmi.

 

V novembri a decembri sa s kolekciou Milky Street dámy vydajú na cestu po nočnej oblohe, hviezdnych znameniach a horoskopoch. Čakajú na ne tričká, nohavice a šaty z materiálov blyštiacich sa všetkými farbami. Vášeň pre dizajn je vidieť na množstve dekorácií ako sú retiazky či kamienky.

 

Rockový Londýn s QS by s.Oliver Male

 

Páni sa môžu tešiť na voľné tričká všetkých tvarov a farieb. Ten pravý rockový look z Londýna 60. rokov získajú, keď ich doplnia motorkárskou alebo športovou bundou z kolekcie Newligans. Posledný detail k dokonalosti pridá reťaz na zápästí.

 

Športová kolekcia Fantasy pre október a november prinesie textové a univerzitné motívy. Na prelome roka bude zimná kolekcia Lunar Eclipse pracovať s futuristickou potlačou a funkčnými materiálmi v tmavých odtieňoch. Páni sa tiež môžu tešiť na veľký výber svetrov, kožušinových a džínsových búnd a kabátov s rôznymi motívmi.

 

Ani jedna z kolekcií QS by s.Oliver pre ženy aj mužov sa nezaobíde bez džínsoviny. V tejto sezóne určite nepochybíte, ak vsadíte na kreatívne sfarbené produkty z denimu. Špecialitou tejto jesene a zimy je lesklý metalický vzhľad, s ktorým uzavriete rok v mystickom duchu.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!