lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
S tabletom Samsung GALAXY Tab3 sa učenie stane zábavou

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 31.8.2013
späť
Späť

Poslať
 

Tablet ponúka intuitívne a hravé zážitky primerané veku dieťaťa s bohatým, interaktívnym a vzdelávacím obsahom, ktorý sa bude páčiť aj rodičom.

 

Popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie Samsung Electronics Co. Ltd. dnes predstavila nový tablet GALAXY Tab3 Kids určený špeciálne pre deti. Prístroj je plný vzdelávacích hier a aplikácií, vrátane tých v slovenskom jazyku. Samozrejmosťou sú aj bezpečnostné prvky, ktoré vyplynuli z požiadaviek rodičov.

 

„Nie je tajomstvom, že deti používajú technológie viac ako kedykoľvek predtým," hovorí JK Shin, výkonný riaditeľ a vedúci IT a mobilných komunikácií spoločnosti Samsung Electronics. „Bola to pre nás príležitosť vytvoriť zariadenie presne pre deti, zariadenie, ktoré im ponúkne intuitívne a hravé zážitky primerané ich veku s bohatým, interaktívnym a vzdelávacím obsahom, ktorý sa bude páčiť aj rodičom."

 

Samsung GALAXY Tab3 Kids má celý rad predinštalovaných vysoko oceňovaných detských aplikácií a prístup do obchodu Kid 's Store, ktorý je zameraný na využívanie technológií pri vzdelávaní detí. Tento obsah je tvorený vzdelávacími, hernými i zábavnými aplikáciami a elektronickými knihami. Tablet ponúka rodičom možnosť povoliť, pomocou správcu aplikácií, prístup deťom len k určitým aplikáciám.

 

Pri vývoji tabletu Samsung GALAXY Tab3 Kids brali tvorcovia ohľad predovšetkým na záujmy detí. Preto je tablet vybavený funkciou časového zámku, ktorý rodičom umožňuje nastaviť konkrétne časové rozmedzie, v ktorom môžu deti tabliet používať. Akonáhle vyhradený čas uplynie, zobrazí sa obrazovka informujúca o uzamknutí prístroja a tablet možno odomknúť iba pomocou hesla, ktoré zadá rodič alebo iný dospelý. Táto funkcia umožní rodičom dohliadnuť na to, aby ich deti netrávili s inteligentnými zariadeniami nadmerné množstvo času.

 

Po technickej stránke je Samsung GALAXY Tab3 Kids vybavený dvojjadrovým procesorom s taktom 1,2 GHz, 3Mpix fotoaparátom na čelnej strane a 1,3 Mpix fotoaparátom na zadnej strane a ponúka výkon aj funkčné vlastnosti, ktoré sú charakteristické pre tablety z radu Samsung GALAXY. Prístroj je pritom navrhnutý tak, aby deťom ponúkol zábavnú a interaktívnu skúsenosť.

 

K tabletu Samsung GALAXY Tab3 Kids sa bude tiež predávať obal Kids Case uľahčujúci deťom držanie tabletu a umožňujúci používať ho v stojane v rôznych polohách. Súčasťou obalu Kids Case bude aj ergonomické pero C Pen. To môžu deti používať k zábavnému maľovaniu, ktoré nezanecháva stopy na iných predmetoch v domácnosti.

 

Samsung GALAXY Tab3 Kids bude uvedený do predaja na začiatku septembra v Kórei a následne počas septembra v Číne, Európe, USA, Afrike, Južnej Amerike a juhovýchodnej Ázii. Ponuka aplikácií dostupných prostredníctvom obchodu Kids Samsung Apps sa bude na jednotlivých trhoch líšiť.

 

V Slovenskej republike by sa tablet mal objaviť v predaji začiatkom októbra, cena zatiaľ nebola stanovená.

 

Multimediálny obsah a podrobnejšie informácie o prístroji získate na adrese:

www.samsungmobilepress.com.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!