lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Trendy chladných dní sú v znamení tmavých farieb a príťažlivej tajomnosti vytvorenej z mixu rôznych materiálov... presne ako nová kolekcia od NEW YORKER MATERIAL MIX.

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 17.8.2013
späť
Späť

Poslať
 

Počas horúcich letných dní prináša obľúbená prémiová značka NESCAFÉ DOLCE GUSTO nové nápoje.  Rozširuje tak svoju ponuku teplých a aj studených nápojov. V súčasnosti na slovenskom trhu ponúka už 32 druhov nápojových variantov – espresso, latte nápoje, čokolády a čaje. Novinkami sú klasické espresso s príchuťou karamelu, chococino s chuťou lahodného dezertu a teplý čierny čaj s mliekom.

 

NESCAFÉ DOLCE GUSTO spĺňa nielen očakávania pôžitkárov kvalitnej kávy, ale aj prísne nároky milovníkov dizajnu. Kávovary NESCAFÉ DOLCE GUSTO vynikajú výstupným tlakom čerpadla 15 barov, ktorý zaručuje prípravu kvalitného espressa, a to len za 15 sekúnd. Tlak je porovnateľný s profesionálnymi kávovarmi.

 

Espresso Caramel

Klasické espresso spoznáte podľa vrstvy bohatej peny, ktorá zostáva na povrchu a pomáha tak uchovať chuť a arómu kávy. Nový espresso variant bočí od rutiny.

Kombinácia sily intenzívneho espressa s jemnosťou karamelu spríjemní Vaše vychutnávanie si pravého espressa.

 

Chococino Caramel

Chococino patrí medzi najobľúbenejšie teplé nápoje.  Je vyrobené z najkvalitnejších bôbov kávy arabica. Kombinácia krémovej čokolády s karamelom, ozdobená  bohatou penou na povrchu nápoja. Dokonalý pôžitok z chute, ktorá Vám ostane ako po lahodnom dezerte.

 

Tea Latte

Treťou novinkou je teplý čierny čaj s mliekom. Je výborný na každý deň. Osviežujúci a dokonale vyvážený teplý nápoj kombinuje bohatú nadýchanosť a lahodnosť jemne osladeného latte so sviežou aromatickou vrstvou hustého, jemného a „hladkého“ mlieka s bohatou a plnou chuťou čierneho čaju. Novinka je exkluzívne dostupná iba v našich webshopoch a v elektropredajniach.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!