lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Je čas ...

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 14.5.2001
späť
Späť

Poslať
 

Najmladšia z jeho osemčlennej obšťastňujúcej skupinky má o 55 rokov menej ako Hugh. Mladá 20-ročná mačička nielenže dostala od svojej matky povolenie ísť s Hefnerom, ale mamička jej aj zabalila kufre a odprevadila ju na letisko, aby jej dcérenka mohla, spolu s ďalšími siedmimi dievčatami, žiť s týmto bohatým „ krásavcom“, ktorý už obšťastnil stovky dievčat. Určite si nemyslela, že sa budú spolu modliť, pretože Hefner často zdôrazňuje v bulvárnych novinách a časopisoch, že viagra je zázračný liek, čo dokumentuje obrázkami, zo svojho čulého sexuálneho života. Pravdou je, že sa o všetky svoje milenky dokonale stará, či už na cestách alebo vo svojej luxusnej vile, rovno pod oknami svojej bývalej manželky a detí.
Najstaršia zo skupiny mačičiek má 27-rokov a dostáva rovnaký prídel ako ostatné. Na špeciálne udalosti, ako je napríklad táto cesta do Európy, dostala každá 5000 dolárov na oblečenie. Avšak to nie je ich jediný zárobok. Jedna pracuje ako modelka, druhá ako sestrička, ďalšia má dva a pol roka staré dieťa, o ktoré sa stará. Zároveň všetko robia spolu. Čo sa týka sexuálnej sféry, niekedy je v posteli s jednou, inokedy s druhou a niekedy sú všetci v jednej posteli. O tom, že svet za tieto praktiky pána Hefnera neodsudzuje, svedčí aj stále vypredaný náklad Playboya v desiatkach krajín civilizovaného sveta.

Ďalší dôkaz toho, že nabádať svoje dcéry, aby sa dobre učili je falošné, sú súťaže krásy. Sedemdesiatsedem krások z celého sveta, vrátane Slovenska, sa v noci nadnes v karibskom Portoriku stretlo vo finále o titul najkrajšieho dievčaťa vesmíru - Miss Universe 2001. Dnešnému vyvrcholeniu predchádzali stovky súťaží krásy v jednotlivých krajinách. Všetkých sa zúčastnili tisíce dievčat, ktoré vedeli, že nádej na výhru je mizivá, ale cirkus plný peňazí, chlapov a pozlátka im stál za to. Možno si ani neuvedomujú, že sú otrokyne. Nechajú sa merať, chudnú, tancujú na povel a menia visáž, nechajú sa rezať pri transplantáciách, podľa vkusu cudzích ľudí menia farbu vlasov, smejú sa, keď nemajú čomu, len aby ukázali zúbky a sledujú všetky neprávosti spojené so súťažou. Medzi najmenšie patrí riziko, že ich budú chcieť „ochutnať“ páni z agentúr. Aj táto súťaž má už 50 rokov a popri nej vyrastajú stále nové a nové. Show must go. Súťaž organizuje od roku 1996 ďalší známy playboy multimilionár Donald Trump.
Najznámejší britský časopis pre mužov Maxim vyhlásil, v týchto dňoch, najsexy ženy 20. storočia. Zvíťazili 1. Kelly Brooková 2. Pamela Andersonová 3. Liz Hurleyová 4. Marilyn Monroeová 5. Kylie Minougueová 6. Joanna Taylorová 7. Jennifer Lopezová 8. Britney Spearsová 9. Bo Dereková 10. Rachel Welchová. Bez urážky, ale aj tieto dámy dosahujú vyššie čísla pri meraní hrudníka ako pri meraní IQ.

A vráťme sa na začiatok do Cannes, za toho pol storočia sa tu odohralo všeličo, zväčša to boli škandály a škandáliky filmových hviezd a hviezdičiek, dobre premyslené a dobre zaplatené producentmi a ženy v nich opäť hrali platenú úlohu otrokýň. Najlepšie z nich vyšla legendárna herečka Grace Kellyová, ktorá po festivale,na zvláštne želanie odišla do Monaka, aby sa stretla s princom Rainierom III. Neskôr uzavreli manželstvo. Tento príklad je krásny, ale dosť výnimočný na to, aby kvôli nemu nemuselo tisíce dievčat stáť ako kravy na trhu s dobytkom.
Je čas, na začiatku 21. storočia, nájsť si inú zábavu a prestať s predajom žien pod rôznymi ušľachtilými názvami, ako na trhu otrokov, alebo je čas začať aj v ženských časopisoch a hnutiach, propagovať predaj mužov do otroctva. Má to jeden háčik, nik nevie, kto by si ich kupoval a kto by platil reklamu na tieto akcie.
Apropo, dovolili by ste svojej dcére zúčastniť sa súťaže Miss, alebo sama túžite prihlásiť sa na takú súťaž?

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!