lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
15 opráv, ktoré zvládne každý

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 26.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

Myslíte si, že opravy v domácnosti nie sú pre vás? Omyl, prinášame zoznam 15 opráv, ktoré pomocou produktov Henkel zvládne každý bez problémov. Štyri z nich sú bonusové pre tých, ktorí sa neboja vyskúšať aj niečo zložitejšie. Výhodou je, že na tieto opravy nepotrebujete klince, šróby, ani vŕtačku.

Drobné a praktické opravy

1. Lepenie zrkadla – Poznáte to, pred odchodom z bytu či domu sa treba skontrolovať v zrkadle. Bez toho to nejde. Teraz nepotrebujete na prilepenie zrkadla žiadne klince či vŕtačku. Stačí len pár minút a zrkadlo na stene si uchytíte lepidlom. Netreba sa báť, určite nespadne.

Produkt: Pattex Fix Extreme Total

 

2. Prasknuté okuliare – Znie to možno prekvapivo, ale aj prasknuté okuliare nemusia znamenať hneď koniec ich životnosti. Áno, asi ich už na ples nezoberiete, ale ako druhé okuliare na doma, alebo prácu poslúžia viac než dobre. Navyše vybrať si pekný rám trvá nejaký čas.

Produkt: Pattex epoxidové lepidlá

 

3. Oprava obuvi – Odlepené podrážky týždeň po skončení záručnej doby zažil pravdepodobne každý z nás. Neznamená to však, že musíme svoje obľúbené topánky zahodiť. Stačí si len podrážku zalepiť a po krátkom čase môžete vyraziť do mesta.

Produkt: Pattex Chemoprén Obuv

 

4. Rozbitá váza – Ak sa vám niekedy stane, že sa vám z vázy odbije črepina, nemusíte ju hned vyhadzovať. Črepinu stačí zalepiť a bude ďalej slúžiť ako nová. Zaberie to pritom len chvíľku.

Produkt: Pattex Repair Special Modelling

 

5. Rýchle opravy v aute – Drobné opravy v aute sa netýkajú len mužov, aj keď sa to tak na prvý pohľad môže zdať. Zlomené spätné zrkadlo sa môže na parkovisku udiať hocikomu. Kým zájdete do servisu na opravu, môžete si ho dočasne zalepiť a jazdiť bezpečne.

Produkt: Pattex Repair Extreme

 

6. Opravy dekorácií z porcelánu – Porcelán je veľmi špecifický materiál. No ani drobné poškodenia čajníkov alebo dekorácií z porcelánu nemusia znamenať automaticky koniec. Použitím špeciálneho lepidla na porcelán im vdýchnete nový život.

Produkt: Pattex Repair Special Porcelán

 

7. Odlepené hrany na stole – Tento problém vôbec nie je ojedinelý, obzvlášť pri stoloch so starším rokom výroby. Kvôli odlepenej fólii na hrane stola však nemusíte hneď vyhadzovať celý stôl. Stačí ošetrenie lepidlom a stôl bude ako nový.

Produkt: Pattex Chemoprén Univerzál

 

10. Oprava pokazených pántov – Pokazené pánty alebo vyštiepené hmoždinky na dvierkach skriniek sú pomerne častým javom hlavne v kuchyni. Tieto nepríjemnosti môžete rýchlo a jednoducho vyriešiť jediným použitím opravnej expoxidovej hmoty.

Produkt: Pattex Repair Express

 

11. Oprava prasknutého nafukovacieho bazénu, nafukovačky, či lopty – S letom prichádza aj čas dovoleniek a s tým spojené nafukovacie náčinie. Neraz sa stane, že taká lopta alebo nafukovacie koleso praskne. Takáto nepríjemnosť sa dá aj na dovolenke vyriešiť pomerne jednoducho a ušetríte peniaze za nové hračky. Lepenie zvládnete o chvíľku.

Produkt: Pattex Chemoprén Transparent

 

Pre tých, ktorí si trúfnu

12. Lepenie poštových schránok, čísiel na domoch alebo exteriérových dekorácií – Aj na fixovanie predmetov v exteriéri nemusíte hneď siahať po vŕtačke. Rovnako dobre ako šrób, vám poštovú schránku či číslo domu uchytí aj lepidlo.

Produkt: Pattex Fix Extreme Total

 

13. Oprava prasknutej hadice – Praskla vám hadica vysávača, či v záhrade? Žiadne strachy, aj tu vám pomôže lepenie. Presnejšie, špeciálna lepiaca páska na 1001, ktorá „oživí“ akýkoľvek typ hadíc.

Produkt: Pattex Power Tape

 

14. Fixovanie zábradlí a satelitov – Uvoľnilo sa vám zábradlie? Zachovajte pokoj, nemusíte hneď volať opravára. O jeho zafixovanie sa postarajú špeciálne chemické kotvy, určené na drobné aj náročné stavebné práce. Upevnenie zábradlia, či taniera satelitu zvládnete aj sami.

Produkt: Pattex CF

 

15. Zateplenie garážových dvier – Bojujete s únikom tepla cez chladné kovové dvere garáže? Zateplite ich polystyrénom, ktorý udrží teplo vo vnútri vášho domu. Je to tak jednoduché, že by to zvládlo aj dieťa.

Produkt: Pattex Fix Profi


Diskusia k článku:

vy pattexoví kokoti
Neregistrovaný - ô, 26.6.2013 16:11, ô(`na`)atlas.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!