lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Technika motivuje k športu

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 5.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

Športujete pre potešenie a chcete sa stále posúvať ďalej? Nezáleží na tom, či  ste fanúšikom behu, cyklistiky, korčuľovania, rýchlej chôdze, či lezenia po skalách. Akýkoľvek šport, ktorý vám zvýši tep a dostane vás do prírody, vás dobije energiou a naplní radosťou z pohybu. Je dobre známym faktom, že pravidelný pohyb je jedným z najlepších antistresorov vôbec.

 

Osobný tréner v telefóne

Ak patríte k milovníkom technológií aj športu a ešte ste si so sebou na tréning nevzali mobilný telefón či kameru, vyskúšajte to.  Na trhu dnes existuje veľké množstvo aplikácií, ktoré vám dokážu merať čas, ubehnuté kilometre aj spálené kalórie. Jednoducho si aplikáciu stiahnete do mobilného telefónu a tréning sa môže začať. Virtuálny osobný tréner vás povzbudí a motivuje. Vaše výsledky a zlepšenia môžete zdieľať s priateľmi a navzájom sa podporovať alebo prekonávať. K najobľúbenejším športovým aplikáciám patria RunKeeper, Endomondo Sports Tracker, či Nike+Running. Existujú aj špeciálne aplikácie venujúce sa napríklad triatlonu, v ktorých si zaznamenávate výsledky, vypracovávate ciele a mnoho ďalších aplikácií uľahčujúcich tréning rôznych športov. Ak vlastníte smartfón s operačným systémom Android, stiahnuť si ich môžete zadarmo na play.google.com/store. A navyše, okrem trénera v telefóne si k športu môžete pustiť aj obľúbenú hudbu či audioknihu, s ktorou sa dobre naladíte, uvoľníte a pustíte z hlavy všetky problémy a termíny.

 

Endomondo Sports Tracker

Aplikácia Endomondo je ideálna na beh, jazdu na bicykli, chôdzu. Sledujete trvanie športovej aktivity, vzdialenosť, rýchlosť, spálené kalórie. Audiotréner ohlasuje prejdené kilometre, na mape si prezriete absolvovanú trasu.  Môžete pozvať na cvičenie aj priateľov, na každý tréning si nastavíte špeciálnu hudbu. Po registrácii sa vám vytvorí online osobný tréningový denník a otvorí sa sociálna fitness sieť, kde komentujete, porovnávate sa s ostatnými, získavate užitočné informácie.

 

Sit ups

Motivuje k robeniu „brušákov“.  Na začiatku uvediete, koľko cvikov ste doteraz najviac spravili, aký máte cieľ a aplikácia sama vyráta denný tréningový program. Po pár cvikoch odpočítava čas, za ktorý by ste mali dokončiť denný program. Pýta sa, ako vnímate cvičenie a podľa toho nastavuje ďalší tréningový plán.

 

Instant Heart Rate

Instant Heart Rate meria srdcový tep tak, že si odfotíte špičku ukazováka. Následne môžete sledovať graf tepu v reálnom čase. Aplikácia využíva schopnosť fotoaparátu sledovať farebné zmeny na prste, ktoré sú priamo spojené s frekvenciou pulzu. Ideálne funguje  na zariadeniach, ktoré majú aj  blesk  alebo na miestach s dostatočným osvetlením.



Tipy Prestigio:

Len tak ľahko sa nezničí a navyše dovoľuje používať dve SIM karty – to je smartfón Prestigio MultiPhone 4500 DUO. Jeho displej s vysokým rozlíšením je chránený sklom Corning® Gorilla®, čo mu zabezpečí dlhú životnosť. Je od­ol­ný pro­ti poš­kria­ba­niu, tla­ku, ale vydrží aj pá­dy či ná­ra­zy. Nezanedbateľnou výhodou je jeho duálnosť. Stačí, ak do neho vložíte SIM karty dvoch operátorov s najvýhodnejšou ponukou a kontrolu nad poplatkami za telefonovanie či internet máte zaručenú.

 

Máte radi kameru? Chcete si spätne pozrieť, ako a kadiaľ beháte, bicyklujete sa, korčuľujete alebo vystupujete na vrchol hory?  Žiadny problém. Vyskúšajte  kameru Prestigio MultiRunner 710x. Vďaka bohatému príslušenstvu ju pripevníte takmer na čokoľvek od auta cez bicykel až na prilbu. K zážitkom zo športových výkonov sa tak môžete kedykoľvek vrátiť v pohodlí vašej obývačky.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!