lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
KOZMETIKA Z RUŽE SPOMAĽUJE STARNUTIE

  Spracoval(a) : eva
Dátum : 7.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

Bulharská kozmetika Ikarov prináša výťažok z ruží, ktoré sa pestujú na ružových plantážach. Damašská ruža, ktorú volajú aj bulharská, rastie už storočia v bulharskom údolí Kazanlaku. Olejnaté kvety z týchto plantáží vyrástli na ekologickej pôde a majú tú najlepšiu kvalitu. Kozmetika Ikarov má vďaka ruži bioaktívne látky, ktoré spomaľujú proces starnutia, hydratujú, vyživujú a neutralizujú voľné radikály. Výťažky z ruže nájdeme v ružovej pleťovej vode Ikarov, pleťovom oleji z radu Anti age a v Rose oleji na tvár, dekolt i telo.

 

Ružová pleťová voda, ktorá je z ružového oleja a destilovanej vody, je určená pre ženy, mužov i deti. Dobre vyčistí pleť, poradí si s prípadnými baktériami. Dospelí oceňujú jej čistiacu schopnosť, dospievajúcim deťom zlepšuje akneóznu pleť.

Ikarov má aj ružovú pleťovú vodu obohatenú so vzácnym jojobovým olejom, ktorá robí pokožku zamatovo jemnou. Navyše jojobový olej má prirodzený ochranný UV filter 3 až  4 a do pokožky sa vynikajúco vstrebáva.

Spoločnosť má aj voňavý výrobok pre ženy, ktoré trpia pocitom stiahnutej pleti. Pleťový olej na zrelú a suchú pleť z radu anti age pocit stiahnutia pri dlhšom používaní odstráni. Vďaka ružovému oleju žehlí vrásky a dodáva pleti pružnosť.

Na masáže tela je vhodný Rose olej, čo je zmes oleja z ruže, pelargónie, eukalyptu,  borievky a hroznových jadier. Od toho oleja voňajú aj palce na nohách, je vynikajúci aj po pedikúre. Ako celá ružová kozmetika Ikarov, aj Rose olej vyživuje, hydratuje a neutralizuje voľné radikály. Je vhodný na masáž pleti i dekoltu, jeho vôňa má protistresové účinky.  Ľudia, ktorí uprednostňujú prírodnú kozmetiku, ním nahradili telové mlieko.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!