lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Domáci jahodový džem

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 13.5.2013
späť
Späť

Poslať
 

Potrebujeme:

·         1 kg jahôd (malých až stredne veľkých)

·         800 g Korunný BIO cukor kryštálový

·         1 pektogel

·         0,1 l vody

·         citrónový likér

Ako na to:

Jahody krátko umyjeme a necháme uschnúť na sitku, otrháme stopky a lístky. Potom ich zmiešame s Korunným BIO CUKROM kryštálovým, pektogelom, pridáme vodu a pár kvapiek citrónového likéru (nesmie sa prekryť lahodná chuť ovocia, takže skutočne len pár kvapiek). Všetko privedieme k varu a sprudka varíme 4-8 minút. Ešte za horúca plníme do pohárov. Pozor! Jahody sa nesmú úplne rozpadnúť!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!