lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Teplá, zvukotesná a vodotesná podlaha? To je Quick-Step Livyn!

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 10.5.2013
späť
Späť

Poslať
 

Quick-Step je už dlho dôležitou inovatívnou značkou určujúcou trend. Po laminátových podlahách a parketách prichádza špecialista na podlahy znovu s dokonalými podlahovými radami luxusných vinylových dielov: LIVYN.

Prečo je Quick-Step LIVYN jedinečným riešením?

Vinylové podlahy s maximálnou odolnosťou proti poškrabaniu100% vodotesné! Kúpeľne a kuchyne s dreveným vzhľadom? S podlahami Quick-Step Livyn žiadny problém. Vďaka elegantnému formátu dosiek, unikátnym dekorom, vhodným povrchovým štruktúram a inovatívnemu spracovaniu hrán sa dizajn dreva optimálne presadí.

Nové podlahy Quick-Step vytvárajú teplú atmosféru a priamo vyzývajú k tomu, aby ste po nich chodili bosí. Vďaka tomu, že pohlcujú hluk si môžete užívať svoje nové podlahy úplne v pokoji.

Výsledkom je kolekcia komfortných podláh špičkovej úrovne. S premysleným a vyváženým farebným riešením v jednotlivých dizajnoch, štruktúrou zdôrazňujúcou charakter dosiek a s drážkami zvýrazňujúcimi formát dosiek a posilňujúcimi požadovaný vzhľad dreveného dekoru. Podlahy sa vyrábajú v širokej škále 15 dizajnov, z ktorých si môže vybrať úplne každý.

15 farieb

4 možné prevedenia

 

Tri inšpirujúce trendy využité pri výrobe novej kolekcie podláh LIVYN

Pre vývoj dizajnov sa návrhové oddelenie spoločnosti Quick-Step dlhodobo inšpiruje súčasnými vývojovými trendmi v oblasti módy, architektúry, umenia a riešenia interiérov. Následne tieto vývojové trendy nadšene prenáša vždy znovu a znovu do svojich nových dizajnov.

Výsledkom pre kolekciu Livyn je pestrá paleta 15 - tich druhov podláh, z ktorých si každý podľa svojej chuti a preferovaného štýlu môže vybrať. Návrhári značky Quick-Step reagujú na tri dôležité vývojové trendy.

 

Návrat k základom

 

Neuspokojíme sa  len s udržiavaním nášho základného sortimentu, teda s tým, čo je pravé, spoľahlivé a dôverne známe. Z toho plynie i naša preferencia pre vzhľad dreva.

Dub je a zostane najpopulárnejším druhom dreva. Livyn prináša klasický dub v dvoch verziách: zvlnená kresba (klasický dub) a prúžkovaná kresba (dub ceruse).

 

Klasický dub - Prirodzený vzhľad tohto dekoru s kresbou je zdôraznený jeho povrchovou štruktúrou. Prirodzený, svetlo béžový, šedo hnedý a čierny: škála farieb je klasická a tiež V - drážky majú originálnu farbu dubu.

 

Dub ceruse - Dva dizajny Dubu ceruse nemajú žiadnu kresbu ani uzly. Ich vzhľad je teda jemnejší, a to v dôsledku špeciálnej matnej štruktúry. Podlahy sú na dotyk veľmi jemné. Subtilné
V - drážky prevedené v rovnakej farbe ako podlahové pásy prispievajú k teplému a jemnému vzhľadu. Tieto podlahy sa výborne hodia do veľmi moderných interiérov.

 

Reclaimed (vzhľad starého dreva)

 

Stále dominantným trendom je vzhľad starého alebo recyklovaného dreva. Znovu použitie autentických podláh a nábytku je veľmi populárne. Rozpadajúce sa staré štýlové kusy majú svoj príbeh. Dierky po červotočoch, praskliny, diery po vytiahnutých klincoch a pod. sa pritom nepovažujú za nedokonalosť, ale zdôrazňujú, čo tieto staré kusy prežili. Quick-Step na tento trend reaguje tromi nasledujúcimi variantmi: starý dub, patinovaný dub s rezmi po píle a natretá podlaha.

 

Starý dub - Dizajn starého dubu vyvoláva dojem veľmi silne opotrebovaných podlahových dosiek, železničných vozov, drevených podláh zo starých dôb s ich typickými hrčkami, prasklinami a dierkami po roztočoch. Vzhľad krásne poškodeného dreva je ešte zvýraznený matnou povrchovou štruktúrou a hnedou alebo šedou farbou. Tmavé, zreteľne viditeľné drážky, zvýrazňujú mimoriadnu dĺžku dosiek.

 

Patinovaný dub - „Skutočne starý“ vzhľad dreva je naozaj módny, ale niekedy môže byť považovaný za príliš tvrdý. Preto sa často „ozdobuje“ patinou, ktorá zjemňuje hrubý vzhľad pravého starého dreva a dodáva mu tak romantický vzhľad.

 

Moderné sú i rezy pílou, a to čo sa  týka nábytku i podláh. Quick-Step na to reaguje ponukou troch typov podláh, u ktorých je efekt drážok a veľkých uzlov zdôraznený adekvátnou povrchovou úpravou. Rovnako vyšší stupeň lesku v drážkach zaisťuje vizuálne väčšiu hĺbku. Rezy po píle sú dobre viditeľné, avšak nie sú vedené až do štruktúry povrchu. Vďaka škále svetlých farieb a príťažlivej patine sú podlahy Livyn prístupné pre široké spektrum zákazníkov.

 

Natretý dub - „Natretý olúpaný“ dizajn sa v súčasnej dobe v interiéroch objavuje stále častejšie. Livyn prináša do interiérov domov tento vzhľad svojou radou natretých dubových podláh. Quick-Step sa inšpiroval starými olúpanými doskami. Svetlo biele, jemné prevedenie sa objavuje aj v štruktúre. Jemne šedivé biele V - drážky zvýrazňujú formát dosiek.

 

Teplé farby

 

Orech - Drevo orechu má výraznú kresbu so sviežim zvlneným vzorom a komplexnými, veľmi jemnými vláknami, ktoré vytvárajú vlastnú kresbu vedľa kresby dreva. Drevo je obľúbené najmä kvôli svojej teplej hnedej farbe. V rade Livyn ponúka Quick-Step tento nádherný druh dreva v dvoch verziách: šedej a tmavšej.

 

Merbau - Merbau je stále najpopulárnejšou exotickou drevinou. Drevo merbau má rovnomernú štruktúru a pomerne hrubé, ale pravidelné vlákna a žiadnu výraznú kresbu. Farba jadrového dreva je žlto -, oranžovo, červeno - alebo šedo hnedá, beľové drevo je bledo žlté. Quick-Step prináša svoju podlahovú radu Livyn z dreva merbau v teplej farbe a s  fascinujúcim kontrastom medzi kvetinami a čiarami. Tak optimálne vynikne prekrásny lesk a rôznorodá žilnatá štruktúra. Elegantné V - drážky pekne zvýrazňujú formát dosiek.

15 farieb – 4 možné prevedenia

 

Kolekciu Essential, ktorá obsahuje 15 farieb, ponúkame v štyroch prevedeniach:

 

* Essential a Essential V4

(trieda 32, dĺžka 139,3 cm, šírka 18,5 cm a hrúbka 2 mm)

Podlahy Essential (bez drážok) a Essential V4 (s drážkami) sa lepia na vyrovnaný podklad. Podlahy Livyn sú maximálne odolné voči opotrebeniu. Quick-Step preto poskytuje záruku až na 20 rokov pri použití v domácnostiach.

Lepidlo Quick-Step Livyn sa ľahko roztiera a po nerozteká sa. Lepidlo je rezistentné voči vlhkosti, je vhodné pre podlahové kúrenie alebo podlahové chladenie a ponúka najlepšiu rozmerovú stabilitu, ktorá sa vyskytuje na trhu.

 

* Essential Pro

(trieda 34/43, dĺžka 139,3 cm, šírka 18,5 cm a hrúbka 2,5 mm)

Essential Pro je podlaha bez drážok a s obzvlášť hrubou vrstvou proti poškriabaniu, špeciálne pre komerčné priestory, kde prechádza veľké množstvo ľudí. Pri použití v domácnostiach je poskytovaná doživotná záruka, pri profesionálnom použití záruka na 10 rokov.

Podlaha sa inštaluje použitím lepidla Quick-Step Livyn určeného špeciálne pre podlahy Livyn. Toto kvalitné lepidlo bolo špeciálne vyvinuté v spolupráci s odborníkmi na lepidlá značky Soudal.

 

* Essential Click V4

(trieda 32, dĺžka 138,6 cm, šírka 17,8 cm a hrúbka 4 mm)

Essential Click V4 sa inštaluje, ako už naznačuje názov výrobku, pomocou známeho a patentovaného systému Quick-Step Uniclic. Vďaka veľmi jednoduchému spojeniu pero - drážka sa jednotlivé pružné podlahové pásy zaklikávajú jednoducho a rýchlo do seba.

Pre vyrovnanie podkladu dodáva Quick-Step špeciálnu podložku Livyn. Táto podložka vyrovnáva drobné nerovnosti a predchádza poškodeniu v dôsledku záťaže. Trvalo zaisťuje útlm hluku a je vode odolná, poskytuje stabilitu vďaka integrovanej protišmykovej vrstve a hodí sa výborne pre podlahové vykurovanie.

Pre podlahu Essential Click V4 s drážkami poskytujeme pri použití v domácnosti dvadsaťročnú záruku.

 

Prečo podlahu Quick-Step LIVYN?

- Odolná proti poškriabaniu a maximálne odolná proti opotrebeniu. Táto podlaha vydrží aj nárazy.

The most obvious advantage of luxury vinyl tiling is the price.- It is much cheaper to produce than actual flooring made of granite or wood or stone. 100 % vode odolná. Livyn je rada vyrobená zo syntetického materiálu, a je teda 100% vode odolná. Podlahy Livyn sú vhodné aj do kúpeľne či kuchyne. According to manufacturers, luxury vinyl tiling is often scratch-resistant and more durable than its natural counterpart. It may also be easier to install and more versatile than natural flooring.

- Pohodlná. Výrobky Livyn dávajú pocit nielen pohodlnej a teplej podlahy, ale sú príjemné aj pri chôdzi naboso!

- Zvukotesná. Komfort tichej chôdzi po podlahe.

- Odpudzuje prach a nečistoty, je antibakteriálna a nevyžaduje náročnú údržbu. Podlaha Livyn má celkom uzatvorený povrch a je potiahnutá PU fóliou, ktorá neprepúšťa nečistoty a škvrny. Káva, ovocné šťavy alebo džem: to všetko sa dá jednoducho zotrieť  a nezanecháva stopy. Pre údržbu podlahy môžete používať sadu produktov určených pre údržbu týchto podláh, ktorých použitie je veľmi jednoduché. Sadu tvorí držiak na mop s nastaviteľnou rúčkou, utierka z mikro vlákna a čistiaci prostriedok Quick-Step Clean.

- Livyn je dobrým vodičom tepla, a teda je ideálny pre podlahové vykurovanie alebo chladenie.

- 100% zladené riešenia. Pre každú podlahu Livyn má Quick-Step lišty s vhodnou štruktúrou dreva. Rovnako farba a stupeň lesklosti lišty sú dokonale zladené s podlahovými dielmi. Lišty Livyn sú rovnako ako podlahové diely vode odolné a majú ochrannú vrstvu proti poškriabaniu.

 

- Vynikajúce riešenie pre renováciu. Podlahy Livyn sú tenké, majú hrúbku 2–4 mm a sú rovnako poddajné, takže ich môžete bez problémov nainštalovať na podlahu s hladkou podlahovou krytinou. Tak ušetríte veľa času, prachu a práce s odstraňovaním starej podlahy.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!