lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Preč s druhou bradou!

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 6.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Hromadí sa vám tuk na krku a začína sa tvoriť tzv. „druhá brada“? Bohužiaľ, tento problém sa nevyhýba ani štíhlym ženám. Nedajte jej však šancu a vytvarujte si problematické partie v podbradku vďaka niekoľkým dobrým radám!

 

1.      Upravte životosprávu

Ak máte genetickú predispozíciu na druhú bradu, každé kilo navyše znamená aj ukladanie tuku v podbradku. Úpravou jedálnička a športom tak zabojujete nielen za krajšiu postavu, ale aj proti druhej brade.

 

2.      „Posilňovňa“ brady

Nájdite si aspoň trikrát do týždňa čas a spevnite si bradu niekoľkými jednoduchými cvikmi, tzv. tvárovou gymnastikou. Ako pri každom cvičení, aj tu je dôležitá pravidelnosť, výsledky však vydržia o to dlhšie:

-          Svaly na krku poriadne precvičíte „ohrnutím“ spodnej pery. Stiahnite ju smerom nadol akoby ste chceli odhaliť dolné zuby a dobre napnite. V tomto výraze vydržte asi desať sekúnd, kým opäť povolíte. Urobte niekoľko opakovaní.

-          Najlepšie každý deň niekoľko minút čo najvýraznejšie a nahlas na striedačku vyslovujte písmená O a X.

-          Niekoľkokrát vysuňte dopredu a opäť povoľte sánku.

-          Opatrne zakloňte hlavu a pomaly s ňou pohybujte zo strany na stranu.

-          Oprite sa lakťom o stôl a podoprite si rukou bradu. V sérii niekoľkosekundových opakovaní sa snažte rukou tlačiť nahor proti brade a bradou naopak smerom nadol.

 

3.      Masáž

Môžete si ju dopriať po precvičení brady, alebo aj samotnú. S mierne zaklonenou hlavou palcami jemne masírujte kožu rovnomernými pohybmi v smere od krku či špičky brady k ušiam. Dobrým tipom je použiť pri masáži aj zoštíhľujúci gél.

 

4.      Krémy

Druhá brada vzniká aj v dôsledku straty elasticity kože, správna starostlivosť je preto veľmi dôležitá. Nezabúdajte problémové partie hydratovať, vhodné sú aj krémy so spevňujúcim účinkom či proti starnutiu pokožky. Krém v oblasti krku nanášajte spravidla smerom zdola nahor.

TIP:

V lekárni na boj s druhou bradou nájdete aj kozmeceutikum, teda prípravok najvyššej kategórie v starostlivosti o pleť. Biotechnologické sérum obsahuje unikátnu kombináciu účinných látok – lipopeptidu a extraktu z kvetu bazy. Tá pôsobí podobne ako tzv. „hormón mladosti“ DHEA pre pevnejšie rysy tváre a krku, avšak s lipopeptidom sa dosahujú oveľa lepšie výsledky.

 

5.      Plastikcká operácia

Ako najdrastickejšie riešenie prichádza do úvahy aj chirurgický zákrok, pri ktorom vám z brady liposukciou odstránia uložený tuk, prípadne odstránia prebytočnú kožu a bradu opäť napnú. Toto riešenie je však vhodné najmä pre staršie ročníky, keď sa už ochabnutá koža pod bradou iným spôsobom upraviť nedá.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!