lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Lahodné poďakovanie pre každú mamičku

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 30.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Druhá májová nedeľa nám každoročne pripomenie, že nemáme zabudnúť zavolať mamičke a povedať jej, ako ju máte radi. Deň matiek je výbornou príležitosťou spomenúť si a spraviť našim mamičkám z obyčajnej májovej nedele sviatok. Pre všetky mamy a staré mamy pripravila Tatiana prekvapenie. Obľúbená bonboniéra Tatiana v novom elegantnom obale, previazanom mašličkou je určená špeciálne na Deň matiek a poďakujte za vás vašim mamičkám. Lahodné poďakovanie poteší nielen ich, ale aj všetkých gratulantov!

 

55.535 nových príbehov

Opäť sa blíži ten deň v roku, keď vzdávame hold našim mamám. Každá z nich si zaslúži poďakovanie nielen na Deň matiek. V minulom roku sa narodilo na Slovensku 55.535 detí. To je 55.535 mamičiek a 55.535 príbehov ako je aj ten náš. Každý je iný a každý výnimočný. A každý si zaslúži aj sladkú odmenu a pozornosť.

Deti si svoje mamy uctievali už v starovekom Grécku. Od tej doby sa oslava sviatoku veľmi zmenila a každý národ oslavuje tento deň v rôznom čase. Slováci si Deň matiek pripomínajú v slnečnom máji, Španieli a Portugalci v decembri. V škótskom kalendári ho nájdete v marci a v argentínskom v septembri.

Slovenské mamičky však majú niečo spoločné. Okrem toho, že všetky bez rozdielu ľúbia svoje deti, neodolajú chutnej a najobľúbenejšej bonboniére od Tatiany! Pralinky z mliečnej čokolády plnené nugátovým krémom a s lieskovým orieškom vo vnútri ospravedlnia každú drobnú neplechu a sú overeným spôsobom ako potešiť. Tatiana v elegantnom a sviežom darčekovom šate špeciálne pripravenom ku Dňu matiek poteší nielen mamičky, ale aj všetkých gratulantov.

 

Sladké poďakovanie

Či sa Deň matiek oslavuje v máji, alebo v decembri, dôležité je, aby sme si naše výnimočné mamičky pripomenuli kvietkom, alebo lahodnými pralinkami a milým vyznaním. Martina (32) spomína na to, ako strávila minuloročný Deň matiek s chrípkou v posteli. Ráno ju prekvapil synček Peťko s tulipánom a horúcim čajom a povedal jej – „Mami, ja ťa ľúbim, aj keď sa nemôžeš so mnou hrať a máš červený nos!“. Mladú mamičku Kristínu (29) dojala dcéra Zuzka, keď ju v škôlke čakala s vlastnoručne nakresleným portrétom a kytičkou zvädnutých púpav. „Na obrázku som sa na seba síce vôbec nepodobala, ale nikdy ma nič nedojalo viac,“ dodáva Kristína.

Mamy sú naše najvzácnejšie bytosti, ktoré nás učia objavovať svet, prepáčia nám akékoľvek prešľapy a zahŕňajú nás nehou a láskou. Spomeňte si na tú vašu a darujte jej sladké poďakovanie, ktoré ku Dňu matiek pripravila obľúbená bonboniéra Tatiana  v elegantnom dizajnovom obale previazanom mašličkou.

 

Tatiana Klasik 194 g

Elegantné a svieže balenie Tatiany plné obľúbených praliniek s lahodným nugátovým krémom a lieskovým orieškom uprostred, obalených v mliečnej čokoláde je sladkým poďakovaním pre každú mamičku.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!