lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Praktický návod na použitie módy 3

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 12.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

Prvým predpokladom pre toto líčenie je pekná pleť. Lesk pritiahne pozornosť okolia na vašu tvár a tá musí pôsobiť zdravo a sviežo. Namiesto podkladového krému /tekutý make-up/ použite rozjasňujúcu bázu alebo rozjasňujúci make-up. Vyrábajú ich skoro všetky známe firmy, čiže si môžete vybrať výrobok od tej „vašej“. Podobné bázy existujú aj na telo. Fantastické sú najmä na večerné príležitosti. Keď si v lete nechcete k šatám naťahovať pančušky, stačí sa natrieť. Ligotavé opálené telo určite všetkých nadchne. Keď vaša pleť žiari zdravím, šťastím a rozjasňujúcou bázou, prichádzajú na rad oči a pery.

Novinkou leta sú lesky na oči. Vyberte si zaujímavú farbu, ktorá vhodným spôsobom doplní vaše líčenie. Na večer sú fantastické chladné strieborné a modré odtiene a na deň zlaté, žlté, ružové, telové… Líčenie leskom je veľmi príjemné a výsledok pôsobí efektne. Nepoužívajte k nim kontúrovaciu ceruzku, pretože sú dosť výrazné. Oko zvýrazníte natretím mihalníc maskarou s extra predlžujúcim účinkom.

Lesklé pery sú maximálne sexy. Ich trblietanie dosiahnete dvoma spôsobmi. Môžete si vybrať medzi leskom a lakom. Poprípade môžete tieto dva hity skombinovať. Vaše ústa budú vyzerať ako šťavnaté ovocie a opticky budete mať omnoho plnšie pery. Lesky dodávajú ústam úžasnú magickú príťažlivosť. Vybrať si môžete zo širokej škály výrobkov aj výrobcov. Existujú úplne priehľadné lesky, ktorými dodáte novú krásu vášmu obľúbenému rúžu, ale aj farebné laky a lesky, ktoré nanesiete namiesto rúžu. Tento hit začal už minulú jar a dodnes nezahynul. Dokonca sa mi zdá, že na Slovensko ešte nedorazil. Buďte priekopníčky. Výrobcovia ponúkajú tento rok omnoho širšiu ponuku skrášľujúcich jagavých leskov ako vlani.

Keď ste už celá rozžiarená nezabudnite na nechty a vlasy. Existujú gélové, či sprejové lesky na vlasy a používať ich môžete aj na deň. Slnko s nimi rozohrá úžasnú partiu, ktorej víťazom budete vy a vaša krása. Trblietavých lakov na nechty je nepreberné množstvo. Môžete si vyberať, buď podľa farby oblečenia, ktorú najradšej nosíte, alebo podľa farby líčenia, ktoré použijete. Ladiť lak s líčením je efektnejšie. Nezabudnite, že máte aj nechty na nohách a tie si tiež zaslúžia nalakovať. Najlepšie rovnakým lakom, ako nechty na rukách. Mimoriadne dobre vyzerá, keď máte do jedného odtieňa ladené pery, nechty, kabelku a topánky. Tak dojagania, priateľky.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!