lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ETANI - Kyselina hyaluronova

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 21.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

ETANI – čistá kyselina hyalurónová (pure HA essence) - koncentrovaná kyselina hyalurónová je prirodzenou súčasťou ľudského organizmu, ktorá neobsahuje žiadne živočíšne prímesi a preto ju telo prirodzene odbúrava. Použitie preparátu čistej kyseliny hyalurónovej je maximálne bezpečné.

Obľúbená metóda korekcie hlbších vrások- nosovoústne ryhy, vrásky na čele, vrásky nad hornou perou, vrásky v kútikoch úst, vrásky dekoltu a podobne, využíva práve aplikáciu čistej kyseliny hyalurónovej na problémové miesta.

Vo svete progresívnej kozmetiky sa tento biokoncentrát využíva ako aktívna zložka s výrazným účinkom na hydratáciu a obnovu pleti, vypĺňa priestor medzi kolagénovými vláknami a zároveň pôsobí ako ich mazivo. Časom sa však z pokožky postupne stráca a tak je vhodné hyselinu hyalurónovú do tela opäť dodať. Koncentrát jednoducho prenikne do pokožky, aby hydratoval a zvýšil pružnosť tkanív a zároveň posilnil mechanizmy regenerácie a prirodzenej ochrany pleti.

Výhody:

-  Posilňuje pružnosť tkanív

-  Posilňuje mechanizmy regenerácie a prirodzenej ochrany pleti

-  Koriguje a redukuje jemné vrásky

-  Zabezpečuje vyváženú hydratácia pokožky

-  Jednoducho a rýchlo sa vstrebáva do pokožky

Kyselina hyalurónová v kozmetike

S kyselinou hyalurónovou sa v kozmetickej medicíne stetnete nielen v plastickej chirurgii (výplň vrások, vtiahnutie jaziev, zväčšenie prsníkov, zväčšenie pier atď.) ale aj pri liečbe popálenín, kožných vredov, pri operácií šedého zákalu a osteoartrózy. Je jednou z hlavných zložiek medzibunkovej hmoty nachádzajúcej sa prevažne v koži, ktorá nielenže viaže na seba vodu, ale bráni prístupu vírusov a baktérií, bojuje s voľnými radikálmi a významne pomáha k hojeniu rán bez jaziev.

Kozmetická značka ETANI, ktorá Vám nedovolí zostarnúť, ponúka v rámci svojho produktového portfólia hneď niekoľko produktov s obsahom kyseliny hyalurónovej.

Vrásky, ktoré ošetríte Kyselinou Hyalurónovou sa postupne viditeľne zjemnia a po dlhšom používaní úplne zmiznú.

Najefektívnejšie vstrebanie Kyseliny Hyalurónovej do pokožky dosiahnete použitím Derma Valček (Derma Roller). Na vyčistenú a vysušenú pleť naneste odporúčané množstvo preparátu a prechádzajte valčekom najmenej10 krát na obe strany. Inštruktážne video s vizuálnym návodom nájdete nižšie.

Návod na použitie:

- V pohodlí domova preparát používajte dvakrát denne, najlepšie ráno a večer. Aplikujte na pokožku tváre, krku, dekoltu a okolia očí tak, že nanesiete malé množstvo gélového koncentrátu na dokonale odlíčenú, vyčistenú a vysušenú pleť.

- So zameraním sa najmä na problémové partie, jemne končekmi prstov vmasírujte do pokožky. Nechajte pôsobiť 10 minút.

- Pre zvýšenie účinku kyseliny hyalurónovej až o 3000% odporúčame použiť pre aplikáciu Derma-Valček

Takto ošetrená pleť kyselinou hyalurónovou je jemná, vláčna, nezanecháva pocit mastnoty ani lesklý vzhľad ako po aplikácii bežných pleťových krémov. A práve kvôli tejto vlastnosti je tento koncentrát ideálnym produktom aj pre mastnejší typ pleti, ktorý si taktiež vyžaduje starostlivosť o jej hydratáciu.

Pre ešte rýchlejšie a dokonalejšie vyhladenie vrások odporúčane ako ďalší krok aplikáciu ETANI kolagénového krému proti vráskam

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!