lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vianočné pečenie s rúrou Hotpoint Openspace - Využite súčasne dve rúry v jednej

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 17.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

S predvianočnými prípravami prichádza tiež pečenie vianočného pečiva. Radosť z neho je však veľakrát potlačená pracovným a upratovacím zhonom a tiež nutnosťou využiť rúru aj na prípravu večere pre rodinu. S rúrou Hotpoint openspace môžete piecť koláčiky aj pripravovať večeru súčasne a získať tak drahocenný čas.

 

Multifunkčná rúra Hotpoint Openspace OK 1037EL D.20 X/HA je unikátna svojimi rozmermi a možnosťou flexibilného využitia vnútorného priestoru. Pri zachovaní vonkajších rozmerov 60 cm na výšku a 60 cm na šírku a štandardnej veľkosti vstavaniavnútorný objem 77 litrov, teda o 32 % viac oproti klasickým rúram. Navyše, netradičné a veľmi praktické riešenie umožňuje jednoducho rozdeliť rúru pomocou izolačného rozdeľovača na dva samostatné priestory, ktoré môžete variabilne využiť podľa aktuálnej potreby a v rúre piecť naraz viac pokrmov v oddelených priestoroch pri rôznych programoch a dokonca aj teplotách pečenia alebo naopak efektívne využiť len jednu alebo druhú časť rúry a nezohrievať celý jej vnútorný priestor.

 

Variabilita vnútorného priestoru:

ExtraLarge: využite 77 litrov na pečenie až na 4 úrovniach

Na prípravu veľkého množstva jedla ponúkajú rúry Openspace celých 77 litrov na pečenie až v 4 úrovniach súčasne alebo na prípravu pokrmov takých veľkých ako moriak či hus, ktoré by sa nezmestili do tradičnej rúry. Openspace vďaka priestoru ExtraLarge ponúka 13 funkcií pečenia, z ktorých je 9 univerzálnych, použiteľných na akúkoľvek prípravu a 4 automatických, ktoré zaručujú dokonalý výsledok u akéhokoľvek receptu, aj toho najzložitejšieho.

 

Double Space: dve rúry v jednom

Vďaka izolačnému rozdeľovaču je možné priestor rozdeliť na dve časti v rôznych veľkostiach (24 a 51 l) pre prípravu dvoch rôznych pokrmov súčasne a to v kratšom čase. V hornej časti je možné zvoliť klasické pečenie alebo gril, v dolnej časti horúci vzduch s rôznymi programami na pečenie. Teplotu pečenia je možné regulovať medzi 50 a 250 °C a medzi obidvomi zónami môže byť rozdiel celých 100°C. Zrazu tak môžete pripraviť aj veľmi odlišné recepty, napr. ryby a zákusky, bez toho aby sa pachy a chute zmiešali. Využiť môžete tiež iba jednu alebo druhú časť.

 

Small Space: tak malý, ako stačí

Pre rýchle pečenie alebo ohriatie je tu riešenie Small Space. Menší priestor (24 l) disponuje revolučným systémom pečenia Fast Cooking, vytvoreným pre rýchle pečenie mrazených jedál ako je pizza alebo vyprážaný syr. Funkcia Gril je ideálna na dokonalé grilovanie veľkého množstva rýb, mäsa na ražni a zeleniny alebo na prípravu chrumkavých toastov. Rúra pracuje len v hornej časti, zohrieva teda namiesto 77 l iba 24 l vnútorného priestoru, čo prináša úsporu času i energie.

 

Main Space: len priestor, ktorý je potrebný

Hlavný priestor s kapacitou 51 litrov poskytuje miesto na pečenie súčasne až 3 úrovní. Rovnako ako len hornú časť ponúka kratší čas zahrievania rúry a zníženie spotreby energie v porovnaní s tradičnou rúrou. 3 automatické programy pečenia a 6 manuálnych programov pečenia umožňujú pripraviť akýkoľvek pokrm podľa konkrétnych potrieb.

 

Ďalšie výhody rúry Hotpoint Openspace - unikátny patent Dual Flow System, elegance a prvotriedne materiály

Exkluzívny systém dvojitej regulácie prúdenia vzduchu Dual Flow System zaručuje rovnomernosť cirkulácie teplého vzduchu a udržanie nižšej teploty dvierok rúry oproti tradičným rúram pre väčšiu bezpečnosť (počas bežného pečenia teplota dvierok nepresiahne 35 ° C, zatiaľ čo počas samočistiaceho programu v pyrolýze zostáva na 60 ° C). Elegantná dizajnová rúra radu Luce je spracovaná v kombinácii nerezu a skla. Novinkou je LED osvetlenie vo dverách rúry, ktoré nevytvára tiene a osvetľuje každý kút vnútra rúry, čím výrazne zvyšuje vnútornú viditeľnosť počas varenia bez toho, aby ste museli otvárať dvierka na kontrolu pokrmov. Zaujímavý dizajn dokresľuje netradične poňatý panel dotykového ovládania s moderným displejom, každý určite ocení celosklenené prevedenie vnútornej strany dvierok pre ľahšie čistenie. Rúra je vybavená aj programom pyrolitického čistenia.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!