lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 4 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Krásne „FITNESS BIKINY telá“ sa predviedli v sobotu 20.10.2012 v Žiline, kde konal už druhý ročník medzinárodnej súťaže v kulturistike mužov a Fitness bikiny pod názvom MOZOLANI CLASSIC.

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 26.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Medzi jednotlivými kategóriami  mužskej kulturistiky sa na pódiu predstavilo aj ženské pokolenie- krásne bikinárky a to v kategórii do 165 cm a nad 165 cm.

 

Predviedli  tak nie len svoje nádherné, vyšportované telá ale aj zdravú výživu v podobe 100% ovocno-zeleninových štiav FRUXI, s ktorými radi zapózovali.

 

V kategórii bikiny do 165 cm jasne dominovala Karin Antovská Mozgayová, ktorá spoločne s víťazskou kategórie nad 165 cm Janou Majerníkovou bojovala a zaslúžene aj získala absolútne víťazstvo.

 

Na akcii sa objavili ako hostia i známe športové osobnosti ako  Roman Volák  mnohonásobný majster sveta v karate, alebo  Milan Šádek viacnásobný majster ČR v kulturistike .

 

Druhý ročník Mozolani Classic priniesol veľa prekvapení. Priniesol však celkom určite úžasný nezabudnuteľný zážitok pre všetkých zúčastnených, pre divákov a tiež organizátorov.

 

 

Zdravé občerstvenie v podobe 100%  ovocnej šťavy si po súťaži dopriali Jana Majerníková (60 druhá zľava ), víťazka v kategórii bikiny fitness nad 165 cm,  Karina Antovská Mozgayová (53 v strede)  víťazka kategórie do 165 cm, Veronika Guľášová (prvá zľava), ktorá obsadila 3 miesto  v kategórii bikiny fitness nad 165 cm a Jana Milová ( vpravo 56)

 

 

Prísun zdravých živín  100%  ovocných a  zeleninových  štiav  plných vitamínov  je pred súťažou  je dôležitý.  Aj Roman Volák, mnohonásobný majster sveta v karate  podporil Veroniku Gulášovú, ktorá sa v celkovom hodnotení prepracovala na 3. miesto v kategórii nad 165 cm.

 

 

 Veronika Gulášová a  Andrej Mozoláni, organizátor a riaditeľ súžaže

 

 

 Na súťaži ani pri zdravom osviežení nechýbali  Roman Volák  (vľavo),  mnohonásobný majster sveta v karate a  Milan Šádek (vpravo) , viacnásobný majster ČR v kulturistike .


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!