lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Upečte si doma kúsok Francúzska

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 26.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Francúzsko je jednou z kolísok gastroturistiky – predstavte si úžasne rozvoniavajúce pečivo, syry, víno... mňam! Aby ste však za lahodnými pochúťkami nemuseli cestovať ďaleko, prináša vám Dr.Oetker kúsok francúzskej chuti domov, a to v podobe bohato obložených Bistro bagetiek. Bistro Baguette od Dr.Oetker sú po upečení krásne chrumkavé, nadýchané a mimoriadne chutné, ich príprava je navyše rýchla a viac než jednoduchá. Vybrať si môžete hneď z troch rôznych príchutí – šunková, syrová alebo salámová. Otvorte si k nim fľašu lahodného vína, zatvorte oči a razom sa ocitnete priamo v štýlovom francúzskom bistre.

 

Bistro Baguette od Dr.Oetker vás nesklamú v žiadnej situácii – stačí ich vybrať z mrazničky a už o pár minút budú rozvoniavať po celom byte. Svoje miesto majú aj v plánovanom menu na party či akúkoľvek oslavu. V každom balení Bistro Baguette nájdete hneď dve bagetky, ktoré bez problémov poslúžia ako hlavný chod. Ak ich rozkrojíte na niekoľko menších kúskov, stane sa z nich ideálna náhrada party tyčiniek alebo chipsov.

 

S rovnakou radosťou, ako v kruhu kamarátov, si Bistro Baguette môžete vychutnať aj osamote, alebo v spoločnosti svojej polovičky. Ak máte naponáhlo, alebo sa vám jednoducho nechce stáť hodinu pri sporáku, siahnite do mrazničky. Bistro Baguette sú už pri vybalení bohato obložené, takže na ne nemusíte nič pridávať – stačí ich na 13-15 minút vložiť do rúry a dobrota je na svete.

 

Chutné Bistro Baguette od Dr.Oetker nájdete v mraziacom boxe hneď v troch príchutiach. Bon Apetit!

 

Bistro Baguette Jambon:

Bez šunky si to neviete predstaviť? Jambon je chrumkavá bageta s chutnými plátkami šunky, jemným syrom Eidam, cuketou a kúskami paradajok. To všetko na pikantnej paradajkovej omáčke.

 

Bistro Baguette Tomate Fromage:

Ak ste fanúšikom syrov, vyskúšajte Tomate Fromage, ktorá v sebe ukrýva hneď tri druhy syra (čedar, eidam, mozzarella) a kúsky paradajok na paradajkovej omáčke, spolu s bazalkou a oreganom.

 

Bistro Baguette Salami:

Pre milovníkov salámy je tu Bistro Baguette Salami - chrumkavá bageta s bohatou dávkou salámy, kúskami paradajok, brokolice a papriky, zapečené so syrom eidam na paradajkovej omáčke.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!