lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Šibalské bozkávanie pod Fidorkou Májovou

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 27.4.2012
späť
Späť

Poslať
 

Po dlhej zime sme sa konečne dočkali jari a už je tu máj a tradícia bozkávania pod rozkvitnutou čerešňou. Každý rok to isté. Že je to nuda? Osviežte si tradičné zvyky s Fidorkou májovou a každoročné bozkávanie pod čerešňou sa stane zážitkom plným zábavy, šibalstiev a smiechu. Fidorka má pre vás sladké prekvapenie – limitovanú edíciu Fidorka májová.

Ľudia oddávna verili, že prvé májové hodiny prebúdzajú všetky živly: zem, oheň, vzduch a vodu. Je to jedinečná príležitosť získať ich priazeň a moc, preto im zasvätili oslavné májové rituály. Ľudia sa veselili a tancom a ohňom oslavovali príchod jari, plodnosť a životnú silu. Slobodné dievčatá sa snažili počarovať svojmu milému a získať si jeho srdce. Z týchto tradícií dodnes prežilo len pár – stavanie májov, májové ohne a bozkávanie pod rozkvitnutou čerešňou. 

Nechce sa vám rúbať stromy a stavať máj pod oknom svojej milej? Nechce sa vám zakladať ohne a potom volať požiarnikov? Ako v máji prejaviť lásku svojej milej a nevystrašiť ju divokými tradičnými zvykmi? Magický bozk pod rozkvitnutou čerešňou zaručí vašej láske nesmrteľnosť. Legenda hovorí, že každá žena pobozkaná pod rozkvitnutou čerešňou bude po celý rok krásna, príťažlivá a „nevyschne“. Nepremeškajte príležitosť a využite tajomnú silu prírody!

Bozk bez čerešne? / Kde nájsť ten správny strom?

Tradície sú tradície – ale čo robiť, ak vo svojom okolí nenájdete jedinú rozkvitnutú čerešňu? Ako na potvoru u vás ešte nekvitnú, alebo už dávno odkvitli. Originalite sa medze nekladú, vykotúľaná Fidorka májová má pre vás šibalské riešenie – čerešňa, višňa – veď je to nakoniec jedno. Stačí nájsť akýkoľvek rozkvitnutý strom a keď nie je po ruke strom, postačí aj orgován, ktorý už určite rozkvitol. Ozdobte ho májovými Fidorkami na šnúrke miesto kvetov a odmena v podobe sladkého bozku vás určite neminie. Pre odvážnejších máme lepší nápad – odviažte sa a namiesto stromu použite dáždnik, z ktorého prší  Fidorkový dážď. Pripravíte ho jednoducho – na každé rebro dáždnika priviažte krátku stuhu s Fidorkou a prekvapenie je na svete. Nemusíte ani nikam chodiť a navyše v premenlivom jarnom počasí je príjemné mať dáždnik vždy poruke.

Nemá vás kto pobozkať?

Rozkvitnutých čerešní máte vyhliadnutých dosť, ale nemá vás kto pobozkať? Váš priateľ vytrvalo ignoruje všetky náznaky romantiky? S Fidorkou žiadny problém, oslávte tento deň po svojom. Pošlite priateľom Fidorky v obálke s pozvaním na piknik v parku pod rozkvitnutou čerešňou. Zavolajte bývalým spolužiakom, známym a susedom. Každý kto príde, musí priniesť ako vstupenku aspoň jednu Fidorku. Nakoniec z toho bude zábavný večer a pobavia sa nielen romantické páry, ale aj tí najväčší cynici. O zábavu a vykotúľané šibalstvá bude postarané. Viac nápadov na vykotúľané šibalstvá hľadajte na adrese www.facebook.com/Fidorka, ktorá je centrom šibalstiev všetkého druhu. Nájdete tu databázu overených šibalstiev, videí a zábavné aplikácie, ku ktorým čoskoro pribudne úplne nová – májová.

Viac než len bozk

Zážitok z bozku pod rozkvitnutou čerešňou si môžete pripomínať po celý rok. Lahodná guľatá chrumkavá oblátka v poriadnej porcii horkej čokolády s višňovou príchuťou vám pripomenie magické kúzlo prvomájového bozku. Nelámte si hlavu nad originálnym darčekom pre vašu polovičku. Pri bozku nenápadne šupnite svojej láske do kabelky Fidorku májovú. A nezabudnite na bozkávanie pod Fidorkou a šibalstvá, ktoré s ňou môžete podnikať po celý rok, nie len v máji!

 

Fidorka Májová s višňovou príchuťou 30g

Lahodná guľatá pochúťka s višňovou príchuťou v horkej čokoláde. Delikátne spojenie horkej čokolády s višňovou príchuťou a chrumkavou oblátkou je dokonalým vyznaním lásky, ktoré nepotrebuje slová.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!